Gaza Unplugged nr 105: Al-Kunooz Al-Khadra Restaurant & Garden in Gaza [in beeld]


De smaak van luxe onder de bezetting. Nou ja, eh… “bezetting”?

Altijd leuk om te horen dat het goed gaat in Gaza. Vandaag staat met deze fotosessie even het Al-Kunooz Al-Khadra Restaurant & Garden in Gaza in de kijker. “Ja maar”, hoor ik onze neurotische Israëlbashers al krijsen “dat is alleen voor bemiddelde en zelfs rijke Gazanen, dat kan de gemiddelde Gazaan zich niet veroorloven.” Dat geloof ik best. Ik, met mijn schamel pensioen, kan daar ook niks komen doen. De pizzabar op de hoek van de Simonsstraat in Antwerpen, krijgt mij af en toe te zien als klant. Te weten dat in België 15 procent van de bevolking onder de armoedegrens leeft, vermoed ik dat het in Gaza niet veel beter gesteld is. Maar net zomin als hier laten ook de leefomstandigheden in Gaza zich niet in de verste verte vergelijken met bijvoorbeeld Somalië of Soedan.

Gaza, een open gevangenis? Bezet en belegerd door de Zionistische sater? Nee hoor, allemaal volksverlakkerij. Totale leugen en onzin. Waarom de Gazanen hun gebombardeerde huizen niet weder opbouwen aan de grens met Israël, en verkiezen om voor zichzelf, goed verborgen voor de buitenwereld, luxe hotels, paleizen, universiteiten, banken, restaurants, bars en vakantiecentra op te trekken, dat moet u aan Hamas vragen. Want, geef het maar toe, als iedereen zoals Brabosh.com zou weten welke verborgen luxe er allemaal bestaat in Gaza, hoeveel Europeanen en Amerikanen zouden nog geneigd zijn om af te dokken voor “die arme Gazanen”? 1 MILJARD jaarlijks betaalt de wereld aan de UNRWA voor dit spektakel, 3 miljoen euro maandelijks enkel al door de Europese Unie. En niemand die weet wat er met al dat geld gebeurd, WIL het NIET weten. Wel, op deze plaatjes kan u zelf vaststellen waar uw belastinggeld zoal naar toe gaat en dat is niet altijd voor wie u het bestemd werd. Verbaas u samen met mij over de luxe die hier op deze 12 plaatjes is te zien.Al-Kunooz Al-Khadra Restaurant & Garden op Facebook:
http://www.facebook.com/pages/Al-Kunooz-Al-Khadra-Resturant-Garden/121029271275492

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.