Door Europese Unie gesponsorde Palestijnse NGO onderwijst kinderen in antisemitisme

Gisteren berichtte ik hier over hoe een door de Verenigde Naties gesteunde Palestijnse NGO voor Kinderen, openlijk aanzet tot Jodenhaat en het terrorisme en martelarendom verheerlijkt. Indoctrineren tot haat gebeurt in de Palestijnse gebieden vanaf de wieg en maakt deel uit van het nationale leerplan op de scholen en universiteiten die beheerd worden door de Palestijnse Autoriteit, zowel in Gaza als op de West Bank. De bijgaande videobeelden handelen over een andere NGO voor de Palestijnse kinderen, Pyalara, die eveneens door de Verenigde Naties (en diverse andere organisaties) wordt gesponsord met uw en mijn centen.

Een kort stukje uit de video van Pyalara, zoals die op hun website staat en hierboven te bekijken is. [Opmerking: De betreffende reactie volgde nadat bijna drie weken geleden de stoffelijke resten van een dozijn Palestijnse terroristen werden overgedragen aan Hamas in de Gazastrook; 79 andere lichamen van terroristen werden in Ramallah overgedragen, volgens Israël “als een gebaar bedoeld om de Palestijnen terug aan de onderhandelingstafel voor de vrede te krijgen”.]:

“Helaas, konden wij er zelf niet bij zijn (d.w.z. bij de terroristen) noch hen omhelzen, maar wij waren tevreden toen we tegenover hun lichamen stonden en opkwamen voor hun gezegende boodschap: het vaderland zal niet sterven, maar wij willen ervoor sterven. Deze (martelaars) zijn meer geëerd dan ons allemaal… Zij zijn de grootste rolmodellen voor ons, niet alleen omdat zij gevochten en gestreden hebben voor het vaderland, maar ook omdat zij verder dan door het offer [van] doorzetting en inspanning, tot het stadium zijn opgeklommen waar zij in feite hun leven offerden voor het vaderland.”

En zoals u zelf kan vaststellen, wordt Pyalara gesponsord door de EU en Westerse NGO ’s [bron]:

Maar bij Pyalara gaat het nog veel verder dan alleen maar terroristen verheerlijken en kinderen feitelijk antisemitisme aanleren. Op hun website presenteren zij enkele uitgaven van hun magazine voor de jeugd “Youth Times“.  Het februari nummer van 2011 brengt topics zoals de moeilijkheden die terroristen, die in oktober 2011 werden vrijgelaten in ruil voor IDF korporaal Gilad Shalit, ondervinden tijdens hun re-integratie in het normale leven magazine. Maar nog meer zorgen baart het volgende artikel:

Het artikel handelt over de Vrijmetselaars en hun vermeende banden met het Judaïsme en de Kabbala tot en met het aanbidden van de duivel. [De Kabbala of Kabbalah is een Joods religieus filosofisch systeem dat beweert inzicht te geven in de goddelijke natuur – bron]. Een kort uittreksel van de tekst luidt als volgt:

“Kabbala is één van de belangrijkste instrumenten van de Vrijmetselarij en zijn eerste doel is om de geesten te controleren via de media. Doorheen de tijd zijn deze ideeën gemeengoed geworden. Het is geen verrassing dat zij meer dan honderd jaren gewerkt hebben om het imago van de Arabieren te verdraaien, te benadrukken dat Arabieren achterlijk en niet-menselijk zijn, en aldus mensen controleren zoals het hen goeddunkt, zelfs met inbegrip van dood en verderf, met de bedoeling om hun projecten te kunnen verwezenlijken zonder tegenstand.”

Terwijl zij er aldus voorzichtig over waken om maar niet vlakaf te stellen dat het Judaïsme fout zit, halen zij aloude antisemitische vooroordelen uit de kast en onderstrepen dan maar in hun geschifte beschrijving van de Vrijmetselarij, de banden die het Judaïsme en de Joden met deze “meest boosaardige sociëteit sinds de Kruistochten” zouden hebben, die er namelijk op gebrand zou staan om de Arabische wereld ten gronde te richten. Dit is het soort Palestijnse ‘hulp’ organisaties en NGO ’s waar de Europese Unie en de rest van de Westerse wereld hun hulpgelden aan doneren.


Met dank aan Elder of Ziyon voor de hint.

Een gedachte over “Door Europese Unie gesponsorde Palestijnse NGO onderwijst kinderen in antisemitisme

Reacties zijn gesloten.