Door V.N. gesteunde Palestijnse NGO voor Kinderen: ‘vervang sigaretten door machinegeweren!’

Door de Verenigde Naties gesteunde Palestijnse NGO voor Kinderen:

“Vervang sigaretten door machinegeweren!”

naar een bericht van Elad Benari [Arutz-7]

Een in de Palestijnse Autoriteit gevestigde NGO, de Burj Luq-Luq Social Center Society organisatie, trakteerde de kinderen in Oost-Jeruzalem (meer bepaald: de Arabische wijken van Jeruzalem) recent (6 juni 2012) op een poppentheatershow om het niet-roken te bevorderen. Op het eerste gezicht een lovenswaardig educatief initiatief maar helemaal niet zo onschuldig zoals ook uit deze bijgeleverde videobeelden blijkt. De opvoedkundige boodschap die bij monde van de poppenshow werd gebracht, gaf de kinderen de raad om sigaretten te vervangen door machinegeweren om de Joden dood te schieten. En daar bleef het niet bij. Deze video werd door de bewuste NGO op hun website geplaatst. Palestinian Media Watch (PMW) was getuige van het hele incident, en nam de videobeelden over, vertaalde de Arabische woorden en plaatste de beelden op haar onderzoekswebsite.

Om de kinderen aan te leren om niet te roken, werd via de sprekende poppen op het toneel openlijk dood en geweld verheerlijkt en voedde de kinderen op om de Joden te zien als ‘vijanden’ die de Arabische jeugd van Jeruzalem vermoorden:

Pop 1: “Ik wilde voor het publiek staan en zingen over Jeruzalem, dat ons nog steeds wordt ontnomen. Jeruzalem, van wie de jeugd door de Joden wordt gedood. Om te zingen en te zeggen: Jeruzalem, wij zijn op komst; Jeruzalem, de tijd van de dood is aangebroken. Jeruzalem, wij zullen ons niet aan de vijanden overgeven of vernederd worden”

Pop 2: “Wat doe ik mijzelf aan [door te roken]? Ik, en vele anderen zoals ik, denken dat wij door sigaretten [te roken] volwassenen en mannen zullen worden. Jeruzalem wil geen jeugd die sigaretten hebben. Het heeft mannen nodig die machinegeweren vasthouden, geen sigaretten.”

PMW merkt eveneens op dat volgens de website van de Burj Luq-Luq Social Center Society, deze was of wordt nog gesponsord door verscheidene nevenorganisaties van de Verenigde Naties met inbegrip van UNICEF en UNESCO, evenals door internationale sponsors waaronder: “het Franse Consulaat; het Zwitserse Agentschap voor Ontwikkeling; het Departement voor Ontwikkeling van de Jeugd dat behoort aan de ‘Orient House, een Associatie voor Arabische Studies; de Unie van Italiaanse Instellingen; het Faisal Husseini Instituut.. UNFPA”, alsmede door Arabische landen met inbegrip van het Ministerie voor Jeugd en Sport van de Palestijnse Autoriteit.

Het plaatje hieronder vermeldt een aantal van hun “Sources of Funding” (sponsorbronnen), zoals bericht wordt op hun eigen partners webpage:


Met dank aan Elder of Ziyon voor de hint.

Een gedachte over “Door V.N. gesteunde Palestijnse NGO voor Kinderen: ‘vervang sigaretten door machinegeweren!’

  1. Misschien kunnen ze de betreurenswaardige jochies er ook bijvertellen dat een Israëlische kogel nog nét eventjes een tikkeltje dodelijker is dan een sigaret? Hersenspoelen… brrr

    Like

Reacties zijn gesloten.