Opnieuw schokkende beelden van ellende en miserie in Gaza: Feestzalen ‘Avenue’ [in beeld]


Vandaag weer plaatjes van mensonwaardige toestanden in Gaza, bergen kapot geschoten gebouwen en moskeeën, bloederige lichamen overal verspreid op de grond, huilende kinderen en vrouwen, pure ellende en miserie… <CUT!> <CUT!> <CUT!> Sorry mensen, dat was de verkeerde filmsekwentie geproduceerd door Pallywood, de leugenmachine in Gaza gesponsord met Amerikaanse en Westerse duiten.

Opnieuw dus. Vandaag plaatjes van Feestzalen Avenue in Gaza, een gekende restaurant en coffeeshop in de Strook. Prachtige feestzalen, restaurant, binnentuin met allerlei speelattracties voor de kinderen en last but not least, de feestzaal voor het pasgehuwde bruidstel. Ik hoef hier verder niks meer aan toe te voegen. De beelden spreken voor zich.

Zoek niet verder dan de blog van Brabosh.com, want niemand anders brengt dit soort beelden over de verborgen welvaart van Gaza. En geef toe, diep in uw hart wenst u toch dat het goed gaat met de burgerbevolking van Gaza, ja toch? Wel, ik ook. En aan de duizenden plaatjes en artikels in de rubriek Gaza Unplugged op deze blog, lijkt het vele Gazanen bijzonder goed voor de wind te gaan en dat kan ik alleen maar toejuichen. Morgen krijgt u alweer een nieuw foto essay gepresenteerd, met name het gekende Al Afia Restaurant & Café in Gaza. Ook mooi.


Een gedachte over “Opnieuw schokkende beelden van ellende en miserie in Gaza: Feestzalen ‘Avenue’ [in beeld]

  1. En dat allemaal van ons geld, want ik ziwe nooit ‘Palestijnen”die werken wel rellen schoppen en kinderen mak.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.