In de kleuterscholen van Gaza worden de peuters spelenderwijze voorbereid op de Jihad [in beeld]


De website van de Saraya Brigades, de gewapende sectie van de terreurgroep Palestijnse Islamitische Jihad in Gaza (nà Hamas de grootste terreurorganisatie van de Strook), publiceert deze week een aandoenlijk foto essay over de opvoedkundige meerwaarde van de kleuterscholen in de Gazastrook. Plaatjes die je nergens op pro-Palestijnse [lees: anti-Israëlische] blogs of websites zult tegenkomen, dus brengt Brabosh.com ze maar weer uit. Zoals u kan merken zijn het echt vertederende beelden van de kleine bengels van de Gazaanse jeugd, de toekomst van Gaza [ahum…]

In het begeleidende artikel klinkt het alzo “de cultuur van het verzet inspuiten in de harten en de geesten van de kinderen in de Gazastrook” en dat “hun levens voortgaan in de rol van verzet op alle terreinen in de hoop dat zij zich in de toekomst vrijwillig engageren”.  Een leraar aan de kleuterschool zei: “Elk jaar tijdens de slotceremonie focussen wij ons op de kinderen om de rol van het verzet zo voor te stellen op de manier zoals Allah dat wenst, om hen naar die weg te leiden zodat ze zullen opgroeien uit liefde voor het verzet, zodat dit in hun verdere levens een prominente rol mag spelen in dienst van de zaak van Palestina en van de Heilige Jihad, alsmede om van hen leiders en strijders te maken om de heilige bodem van Palestina te verdedigen”. Mooi gezegd niet? 😦

En kijk nou, op het plaatje hieronder wordt in het onschuldige jongensspel zowaar een Jood opgevoerd, gespeeld door een andere would-be Jihadist met een keppeltje, die een Gazaanse Jihadist een ‘bolwassing’ geeft in een emmer water. Blijkbaar is de snotneus de baby shampoo thuis vergeten en zal het dan maar zonder moeten. Tsss…. Enfin, “Jong geleerd is oud gedaan”, redeneren de ‘gematigde’ leiders van Hamas in Gaza, en dan worden kosten noch moeite gespaard om hun jeugd op te leiden tot goede Jihadisten en Shahids (martelaars) en hen voor te bereiden op de zoveelste Jodenmoord.


Met dank aan Aussie Dave van Israellycool in “They Blow Up So Quickly These Days” en Elder of Ziyon voor de hint.

2 gedachtes over “In de kleuterscholen van Gaza worden de peuters spelenderwijze voorbereid op de Jihad [in beeld]

 1. wat ik maar niet kan begrijpen is dat dit niet wordt opgepikt door andere media.moest het nu komen van een of andere pro-Israel site dan zou ik het nog min of meer kunnen verstaan dat ze door hun zieke denkbeeld dit niet willen overnemen.

  maar nu komt het van een ECHTE palestijnse site.ze zijn toch altijd op zoek naar beelden van het echte “palestina”? wat houdt ze tegen?(heerlijk toch die retorische vragen)

  zoals “een ander geluid”het zo gepast zei…Verder commentaar overbodig!

  Like

 2. Kijk naar Syrie en je begrijpt wat de ”’Palestijnen”’ en hun Arabische hoeders graag zouden doen met iedere Israeli & Jood, mochten zij daar de kans toe krijgen. Het zijn gewoon barbaren, die door het politiek correcte & anti Joodse Westen tot ‘beschaafd zijn opgepompt.

  Men zegt altijd dat je een mens kan leren kennen, niet alleen door wat hij zegt, maar vooral wat hij doet!

  Verder commentaar overbodig!

  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.