Nieuws uit Gaza’s open gevangenis: maak kennis met het Rainbow – 4D entertainment park


Vandaag weer wat nieuws uit de open gevangenis van Gaza, waar zich andermaal afgrijselijke toestanden afspelen, “waarbij het Getto van Warschau vergeleken een pretpark is”. Wel, dat is toch wat de linkse anti-Israëlische goegemeente ons toch wil doen geloven. De waarheid is zoals steeds heel wat anders. Dat heb ik u in tientallen artikels in de rubriek Gaza Unplugged met meer dan 1000 plaatjes aangetoond. Waarom u dit soort beelden nooit elders te zien krijgt? Je kan beter vragen: wie wil weten dat het goed gaat in Gaza?

Vandaag dus 16 plaatjes met beelden uit het gloednieuwe entertainment park Rainbow – 4D in Gaza City. Waarom 4D? Zie onder andere verder het plaatje met een 4D bioscoop. Die ben ik zelfs nog niet in Vlaanderen tegengekomen. Met wiens geld dit allemaal wordt betaald? Met 1 miljard dollar jaarlijks gestort op de rekeningen van de Palestijnse Autoriteit in Gza en de West Bank, uit de kassa van de Verenigde Staten en de Europese Unie, die gespekt wordt met geld van belastingbetalers zoals u en ik natuurlijk.

Ik vind het ronduit schokkende beelden. Niet omdat ik niet wens dat het goed gaat met de bevolking van Gaza, maar omdat ik steeds het gevoel krijgt dat ik hier ferm bedrogen uitkom. Een van honger en ellende creperend Gaza? Als je mensen wil zien hongeren en sterven aan een tekort van de meest elementaire basis basisbehoeften, moet je zeker niet in Gaza zijn. Ga dan naar Soedan, Somalië of eender welk land in de Derde Wereld. [bron foto’s: Vandoren / Gaza Skyscrapercity]Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.