Israël, een klein landje maar alom aanwezig en gigantisch groot op alle gebied [video]

Israel – Small but Outstanding

Een productie van http://www.israel.org

Israël, een klein landje maar van een ongelooflijke schoonheid, is zo verschillend in vele zaken: Het is een brug tussen Afika, Azië en Europa. Het heeft een stuwend dagelijks leven, adembenemende natuur, een grote verscheidenheid aan planten en bijzondere dieren, duizenden jaren van fascinerende geschiedenis, een regenboog van culturen en tradities. Israël biedt een energierijke ervaring met een levendige culturele scene en gaat er prat op om een vernieuwde leider te zijn op het gebied van wetenschappen en High-Tech. Klinkt wat overdreven? Je zal het geloven wanneer het je met eigen ogen zal zien.

Bezoek de sociale mediakanalen van MFA (Israëlisch ministerie van Buitenlandse Zaken):

Fotografie en samenstelling: Eyal Bartov
Toegevoegde foto’s: Samuel Magal
Effecten en bewerking: Gili Ittah
Originele muziek: Israel Kasif


Met dank aan E.J. Bron voor de hint.