Uiteraard hebben Palestijnse vrouwen gelijke rechten, tenminste als ze een Kalashnikov hanteren…


Toegegeven, deze Gazaanse vrouwen mogen zich niet kleden zoals ze willen, mogen niet zwemmen, gene motorfiets berijden, geen waterpijp roken in een restaurant noch gaan wandelen in het park met een mannelijke collega. Enkel wanneer er moet gerouwd worden om de doden en geweren moeten gehanteerd worden, zijn in de Gazastrook alle Palestijnse mannen en vrouwen gelijk.

Op de foto: Een familielid van de Palestijnse schutter Ahmed Nassir houdt een Kalashnikov in de handen terwijl anderen rouwen tijdens diens begrafenis in het zuidelijk gelegen Khan Younis in Gaza op 2 juni 2012. Nassir Ahmed sneed vrijdag j.l. een gat in het veiligheidshekken rondom de Gazastrook en slaagde erin om de Israëlische soldaat, sergeant Nathaniel Moshiashvili, dood te schieten alvorens zelf het loodje te leggen in zijn ultieme confrontatie met het IDF. [foto: REUTERS/ Ibraheem Abu Mustafa – bron]


Met dank aan Aussie Dave van Israellycool voor de hint.

Een gedachte over “Uiteraard hebben Palestijnse vrouwen gelijke rechten, tenminste als ze een Kalashnikov hanteren…

  1. Dit artikel en de foto geeft de duidelijk aan dat in de Gaza een terroristische regiem er regeerd. Zonder een eigenlijk doel moorden ze op willekeurige personen,maar zoeken wel de publiciteit.
    Een ieder zich zelf respecterend land zal zich via haar leiders er voor schamen om de gedragingen van een volk zo te tonen.
    Dit volk in de Gaza staan nog premitieve waarden voor en de vrouwen staan in hun gedragingen nog vele generaties verwijderd met die van haar seksegenoten in West Europa

    Like

Reacties zijn gesloten.