Officiële trailer van de documentaire film “U.N. Me” die binnenkort in de filmzalen draait

Officiële trailer van de documentaire film “U.N. Me” die binnenkort in de filmzalen draait.

Zoals iedereen intussen wel weet en zoals Daniel Greenfield al toelichtte in zijn boek “10 Reasons to Abolish the UN” (zie hier videoclip) doen de Verenigde Naties alles behalve waarvoor ze zijn opgericht: oorlogen en conflicten beëindigen en de terreur bestrijden. De oorzaak voor die onmacht is bekend. De Verenigde Naties worden gedomineerd en gemanipuleerd door islamistische en andere dictaturen, die en bloc via automatische meerderheden beslissen welke naties verdoemd worden en dewelke ontzien moeten worden enn dan steeds Israël steeds bovenaan het lijstje van de VN.

Het wansmakelijke theater rondom de bloedige dictatuur van president Bashar Al Assad in Syrië (13.000 doden) die door de VN ongestoord tot op heden zijn gangen kan gaan omdat dictatuurstaten zoals China en Rusland elke veroordeling van het Syrische regime blokkeren, is maar één van de vele voorbeelden.

Lees hier een interview met de maker van de film Ami Horowitz.


Met dank aan Elder of Ziyon voor de hint.