Tanja Dexters sans papiers in Bethlehem maar vandaag in Tel Aviv naar concert Madonna

Tanja Dexters als ‘sans papiers’ verloren gereden in het uitgevonden land Palestina, zoiets kan alleen maar een Belg of een dom blondje overkomen 🙂

Ex-Miss België 1998, Playboy naaktmodel, zangeres, showbabe allerhande, presentatrice en kleuterleidster van opleiding, Tanja Dexters (35 jaar), vloog begin deze week naar Israël om er te genieten van een korte vakantie én van het eerste optreden van Madonna die haar nieuwe wereldtournee aanvangt in Israël. Tanja en haar vriend Miguel logeren toevallig in hetzelfde hotel als de crew van Madonna. De wereldster slaapt echter elders.

Het domme blondje Tanja en hare tegenwoordige sjoe ‘Miguel’ beleefden dinsdag 29 mei ’12 de schrik van hun leven. Het stel reed samen met enkele vrienden met een huurwagen door het land maar “zonder het te weten reden ze Palestina binnen” en bleken op weg te zijn naar Bethlehem. Alleen had de helft van hun gezelschap in de huurwagen hun paspoorten niet bij. Dom, dommer, domst. Een oorlogsgebied binnenrijden zonder je identiteitsbewijs op zak daar moet je inderdaad compleet geschift voor zijn. De (k)leuterleidster had beter moeten weten, zelfs in België moet je je identiteitskaart op zak hebben.

“We hebben ons daar snel uit de voeten gemaakt, maar Israël uitrijden bleek veel makkelijker dan er weer inrijden. We werden serieus gecontroleerd en stevig ondervraagd. Maar uiteindelijk zagen ze toch in dat we toeristen waren”, aldus Dexters in een krant van De Persgroep. Gelukkig voor hen bleek het IDF erg inschikkelijk en liet na ondervraging en controle het bonte stel weer Israël binnenrijden. Blijkbaar hadden ze geen bommen en granaten in hun koffer.

Vanavond kunnen Tanja en Miguel dan naar het concert van Madonna kijken. Zoals bekend start Madonna (inmiddels bijna 54 jaar oud) haar negende wereldtournee onder de naam MDNA Tour in Israël en geeft er haar eerst concert ten beste weg vanavond 31 mei 2012 in het Ramat Stadium in Tel Aviv.

Op 7 en 8 juli 2012 treedt Madonna op in de Ziggo Dome te Amsterdam en op donderdag 12 juli 2012 zal ze een eenmalig concert geven in België in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. De inkomprijzen schommelen tussen 84 en 102 euro.

De tournee start onder het spandoek “Concert for Peace”. Kaballahiste Madonna zei hierover het volgende:

“Music is so universal and If there’s any chance that through my performance I can bring further attention and enlightenment to honor the peace efforts in the Middle East and help people come together, it would be an honor for me. It is my way of thanking those who are making so much effort toward bringing peace to the Middle East.”

Als ze met haar muziek vrede wil brengen in het Midden-Oosten, zal ze dan toch eerst in die landen moeten binnen geraken. Want vanuit Tel Aviv in het democratische Israël om vrede schreeuwen zingen is natuurlijk makkelijk. Of misschien bedoelde ze dat Israël eerst vrede moet sluiten en dat de rest dan wel zal volgen? Dat kan ook. Maar als ze een gram notie heeft van de werkelijke situatie in het M-O zou Madonna moeten weten dat behoudens Egypte en Jordanië, alle andere Arabische landen plus Iran, al 64 jaar lang in een permanente staat van oorlog verkeren met de Joodse staat en enkel Israël vragende partij is als het om vrede gaat.

Na Tel Aviv geeft ze enkele dagen later twee concerten weg in Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten/VAE) en eentje in Istanboel (Turkije) en dat was het dan wat het Midden-Oosten betreft. Vandaar gaat het dan richting Europa, Rusland en de V.S. En nee, een optreden van Madonna in Riyad in Saoedi-Arabië zit er voorlopig niet in; ze wil haar hoofd niet helemaal kwijt raken. Maar misschien wel in het volgende millennium. De vrede wacht wel zolang tot Arabieren en moslims een beetje bijgebeend zijn in de wereld van vandaag. ’t Is echt nodig. 😉

4 gedachtes over “Tanja Dexters sans papiers in Bethlehem maar vandaag in Tel Aviv naar concert Madonna

 1. was Madonna ooit geen aanhangster van de Kabbala? als ik me niet vergis heeft ze ooit haar naam laten veranderen in Esther.
  ondertussen is de “modegrill” weer vergeten en gaat ze weer heerlijk de wereld te lijf als haar eigenste ik(tot de volgende modetrend dan toch)

  Like

 2. Ik denk dat Madonna met haar ‘Concert for Peace’ en haar citaat “bringing peace to the Middle East” zich gewoon heeft willen indekken voor de kritiek van Israëlbashers die een culturele boycot van de Joodse staat willen hardmaken. Veel rockzangers en groepen hebben voortijdig optredens in Israël moeten afgelasten wegens druk van de wereldwijde anti-Israëlische Lobby. Het feit dat Madonna haar wereldtournee in Israël begint, heeft al een storm van protest opgeleverd. Voor de centen moet ze het al lang niet meer doen, het is meer een kwestie van een imago hooghouden. Als ze echt iets voor de vrede wil doen in het M-O dat ze dan een concert houdt voor de Arabische Liga en/of het OIC, want het is daar dat de beslissingen vallen en niet in Ramallah of Gaza.

  Like

 3. Tanja Dexters & haar vrienden zijn niets kwalijk te nemen. Zij zijn het produkt van de (bewuste) mis-informatie van scholen & het (bewuste) gekonkel van de Media. Zij groeide op in een land waarin werd besloten dat “”Palestina”” een staat was en “”de Palestijnen”” de onderdanen.Zij weet niet beter dan dat Israeli’s zwaarbewapende bullies zijn die onschuldige, ongewapende arme “”Palestijnen”” van hun land beroven en hen voor de lol doodschieten.

  Dat land is Belgie. Het miniscule landje dat niet één, maar drie regeringen nodig heeft om met elkaar overeen te komen. Dit totaal verdeelde land gaat de ‘landsgrenzen van het duizenden jarige Joodse land Israel bepalen. Daar waar de geleerden het niet over eens zijn, gaat Belgie wel even officieel vertellen waar Israel eindigt en “”Palestina”” begint!

  Dat is het resultaat van het Onderwijs & Media gemanipuleer. Men noemst dit indoctrinatie! Joseph Goebbels had het niet beter kunnen doen. Vraag is of de huidige generatie überhaupt nog weet wie Joseph Goebbels was of dat de man ook al weggemanipuleerd is. Tenslotte is WW2 pre-historie en niet meer interessant.

  A’propos Madonna. Zij verdient ‘douze points”. Zij kent de geschiedenis van het Jodendom & Israel als geen ander door haar jarenlange studie v.d. Kabalah. Zij is een geregelde bezoeker aan Israel (ook privé) en brengt alleen maar positieve energie naar de regio. Haar uitspraken zijn neutraal en vele “”popsterren met 0 verstand van dit gebied, maar met een totaal gemanipuleerde, politiek correcte mening”, zouden véél van haar kunnen leren!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.