Haatwinkel op Palestijnse TV draait verder: ‘Joden en Christenen zijn inferieure, verachtelijke lafaards’

Betonnen muren en stalen veiligheidshekkens kunnen op enkele dagen tijd worden afgebroken, maar de muur van haat jegens Joden, Christenen en andersdenkenden waar Palestijnen en Arabieren elke dag van het jaar, jaar in jaar uit aan timmeren, van in de wieg, op scholen via een leerprogramma van de staat, via hun zomerkampen, uitzendingen op de openbare radio en televisie met shows, ontspannings- en kinderprogramma’s enz., daar lopen vele generaties over om die ooit weer af te breken.

Christians and Jews are inferior, cowardly and despised

Palestinian Media Watch [http://www.palwatch.org/]
vertaling E.J. Bron [http://ejbron.wordpress.com/]

Bij de Palestijnse omroep houdt de hetze tegen Joden en christenen niet op. Omdat de vredesonderhandelingen tussen Israël en de Palestijnen zijn vastgelopen, wordt er nauwelijks aandacht besteed aan de eigenlijke overeenkomst met de Palestijnen, volgens welke de Palestijnen zouden afzien van iedere hetze en propaganda tegen Israël en Joden.

Op 11 mei 2012 zond de Palestijnse televisie (Fatah) een programma uit, waarin Palestijnse kinderen werd geleerd dat Joden en christenen minderwaardig zijn. Er werd aan een klein meisje gevraagd om een gedicht voor te dragen, dat volgens de kleuterleidster aan de kinderen verantwoordelijkheid en saamhorigheidsgevoel doorgeeft:

“De resten van de kruisvaarders (christenen) en Khaiber (Joden) zijn minderwaardige mensen, klein, laf en verachtelijk. Christenen en Joden zijn de vijanden van ons lot… Waar zijn mijn wapens en waar is mijn steen, daarmee wil ik mijn vijanden van het lot verslaan.”

Daarna vertelt het meisje, dat de zionistische veroveraars het land van haar voorouders gestolen hebben en de islamitische wereld daarom wakker moet worden. “O moslims, jullie hebben genoeg geslapen! Jullie vaders en zonen werden afgeslacht en de Al-Aqsamoskee verwoest”, aldus het kleine meisje. “Applaus voor onze Lara”, beëindigt de kleuterleidster het programma.

Deze show is een van de vele programma´s bij de Palestijnse omroep, die niet afkomstig is van de radicale Hamas TV, maar van de zogenaamde pragmatische Fatah-regering onder Mahmoud Abbas in Ramallah. Sinds de Akkoorden van Oslo in 1993 heeft tot nu toe niets geholpen om een einde te maken aan de Palestijnse haatpropaganda.

‘Cowboy en Indiaanje’ spelen op z’n Palestijns heet daar: “Zoveel mogelijk Joden vermoorden” [bron]


Met dank aan Menachem M. voor de hint.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.