Vanavond Eurosongfestival met Israëlische Izabo en Vlaamse Iris [muziekvideo]

Omstreeks 21u30 vanavond vertegenwoordigt de Israëlische Izabo als 10de kandidaat Israël op het Eurovisie Song Festival in Baku, Azerbeidjan, met de song ‘Time’. Ik hoop dat de academische boycot van Israël door de miljoenen Israëlbashers van de wereld niet tot Eurosong doordringt. Voor het profiel van Izabo hier klikken.

Net zoals voorgaande edities wordt wegens het groot aantal deelnemende landen, Eurosong in twee halve finales opgevoerd. Vandaag de eerste en donderdag de tweede halve finale en zaterdag de ultieme finale. Alle info op: http://www.eurosong.be/

Ik kijk vooral uit naar onze Vlaamse Iris met “Would You?” en donderdag in de 2de halve finale naar de Georgische formatie rondom Anri Jokhadze die “I’m A Joker” brengt (mijn echtgenote is afkomstig uit Georgië).

Update: Intussen kunnen België en Israël weer hun koffers pakken wegens geen succes. Morgenavond is het de beurt aan Nederland en Georgië en zaterdag finale.


Met dank aan Katrien A. voor de hint.

2 gedachtes over “Vanavond Eurosongfestival met Israëlische Izabo en Vlaamse Iris [muziekvideo]

  1. Sorry voor jullie Belgen en voor Israël. In Nederland noemen wij dit ‘Bagger’ en dit zal zeker geen punten scoren op het songfestival.

    Like

Reacties zijn gesloten.