TechCamp Tel Aviv stimuleert Israëlisch Joods-Arabisch ondernemerschap voor vrouwen [video]

Terwijl BDS (boycot Israël wereldbeweging) alle dagen onverminderd blijft inbeuken op de Israëlische samenleving als zijnde een ‘Apartheidstaat’ waar alle dagen mensenrechten worden geschonden en tegelijk onverschillig blijft voor de èchte ellende in de omringende Arabische moslimstaten, werken in Israël vrouwen organisaties van alle origines en geloofsovertuigingen naarstig verder aan de opbouw van de samenleving waar het goed leven is voor iedereen in het bijzonder voor de vrouwen.

Harness technology for social change

Volgend op gelijkaardige kampen, van Djakarta en Santiago tot Bangkok en Vilnius, was “TechCamp Tel Aviv”, het achtste in de rij van het vlaggeschipproject van staatsecretaris Hilary Clinton’s “Civil Society 2.0” initiatief dat gehouden werd in Kfar Maccabiah, en dat Israëlisch Arabische en Joodse samenlevingsorganisaties samenbracht onder het thema van meer macht voor vrouwen met de nadruk op onderwijs en ondernemerschap.

Georganiseerd in samenwerking met Appleseeds Academie, een Israëlische NGO die sociale verandering en gelijke kansen door technologie bevordert, gaf het tweedaagse interactieve evenement de deelnemers de kans kennis te maken met een waaier goedkope, makkelijk toe te passen technologieën die hen behulpzaam kunnen zijn bij het creëren van nieuwe wegen van communicatie, gemeenschaps- en netwerk opbouwtechnieken, hefboomtoepassingen voor mobiele toepassingen, en het aanmoedigen van kant-en-klaaroplossingen voor de gemeenschappelijke problemen waarmee vrouwen in de maatschappij van vandaag worden geconfronteerd.

De ambassadeur Daniel Shapiro, de staatssecretaris Clinton via een videoboodschap en haar naaste adviseur voor innovatie Alex Ross, verwelkomden de deelnemers op het evenement aldus: “U zult alvast kunnen raden hebben dat dit Tech Camp veel meer is dan alleen maar een conferentie; het is voor ons een gelegenheid om te onderzoeken hoe technologie verandering in onze maatschappij kan teweeg brengen”.

Hieronder enkele plaatjes van TechCamp Tel Aviv, meer plaatjes kan u hier vinden.Met dank aan Elder of Ziyon voor de hint: “And now…FemTechWashing”.

Een gedachte over “TechCamp Tel Aviv stimuleert Israëlisch Joods-Arabisch ondernemerschap voor vrouwen [video]

  1. Dit kan helemaal niet! Dit bestáát niet! Dit is niet waar! Dit is pure manipulatie door de Zionistische Lobby! De Joodse Lobby! De vrouwen lobby! Dit zijn complete leugens! Dit zijn foto’s van een opgevoerd toneelstuk mét photo shop!

    Getekend dor o.a.: VRT, NOS, BBC, CNN, VPRO, the Guardian, NY Times, Tom Friedman, René Los, Abbas, Achmad v. Iran, Chavez, Arafat (o nee, die is al dood) + de rest van de linkse Media, de NGO’s voor gelijke kansen en humaniteit, de “Intelligentia” & wij, de rest van de ongeinformeerde, maar volledig gemanipuleerde idioten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.