Wie Israëlische en Amerikaanse vlaggen wil verbranden moet op de blaren zitten [in beeld]


Israëlische en/of Amerikaanse vlaggen verbranden is een nationaal tijdverdrijf in de landen van het Midden-Oosten. Enkele weken geleden besteedde ik op deze blog uitgebreid aandacht aan dit fenomeen, rijkelijk voorzien van plaatjes en begeleid met commentaren van Claudio Casula: “Steek de fik in de Jodenstaat: cultus vlaggenverbranding in het M-O in beeld” [klik hier].

Echter, voor sommige mensen, kan het in de fik steken van de vlaggen van de Grote en de Kleine Satan schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat ondervond afgelopen zondag 13 mei 2012 een Pakistaanse sjiitische demonstrant tijdens een anti-Israëloptocht in solidariteit met het Palestijnse volk in Karachi, Pakistan.

Terwijl hij de vlaggen overgoot met benzine struikelde de islamistische nitwit over de vlag van de Kleine Satan en duikelde voorover naar de brandende vlag van de Grote Satan. De demonstratie nav de Nakba Dag, werd hem bijna fataal. Mede-omstanders konden de idioot van dienst slechts ternauwernood redden van levend te verbranden.

Moraal van het verhaal: wie met vuur speelt in de buurt van Israël en/of de VS kan maar beter op voorhand een brandvrij pak dragen. Want de wind die het vuur aanwakkert kan voor je het weet al gauw in de omgekeerde richting slaan. [foto ‘s: Rizwan Tabassum/AFP/GettyImages en Fareed Khan/AP]


Met dank aan Aussie Dave van Israellycool voor de hint.

3 gedachtes over “Wie Israëlische en Amerikaanse vlaggen wil verbranden moet op de blaren zitten [in beeld]

  1. Een vlag verbranden van Landen,provincies,steden moet men beschouwen als een groot kwaad,want achter het symbool vlag staat een bevolking achter. Degene welke het doen zijn het uitschot van de Maatschappij en vaak niet geletterd en ononwikkeld.Fatsoensnormen zijn hen niet aangeleerd. Ook degene welke de vlagverbranding toelaten mag je daaronder rekenen. Het zal goed zijn ,dat degene welke het doen gefimd worden en later opgepakt en zwaar bestraft gaan worden.

    Like

  2. Een variant op “Wie wind zaait zal storm oogsten” of wie door het zwaard leeft sterft bij het zwaard… Overigens toont dit belachelijke tafereel goed aan hoe primitief deze “Satanbashers” zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.