Hilarisch: Ontmoeting tussen The Dictator en de heel heel Joodse Israëliër [video]

Een tijdje geleden berichtte ik hier hoe Admiraal Generaal Aladeen van de Republiek Wadiya Media zijn opwachting maakte tijdens de Oscaruitreiking in de  Hollywoodfabriek met zijn nieuw film “The Dictator“. Bekijk hier de trailer van de film. In de rol van The Dictator de onnavolgbare Joodse Baron Sacha Cohen, bekend van eerdere producties als de Kazachstaanse antisemiet ‘Borat’, wat later als ‘Bruno’ die met Arabische terroristen op zwier gaat, in 2011 volgde ‘Hugo’ en thans ‘The Dictator’ die vanaf woensdag 16 mei ook in de Antwerpse filmzalen zal draaien.

Een niets vermoedende Israëlische journalist, Nimrod Dvir, die de opdracht kreeg van zijn nieuwsredactie om een recensie te schrijven over The Dictator voor de Israëlische ontspanningsshow “Good Evening with Guy Pines“, wandelt binnen op wat hij dacht dat een gewone persconferentie zou zijn. Doodernstig stelde hij een vraag aan The Dictator. “Ik ben Nimrod van Israël“, begon de journalist, waarop Baron Cohen, zijn nummertje begon op te voeren.

“Hij vroeg mij of ik Joods ben en ik antwoordde hem dat ik zeer Joods ben”, vertelde Nimrod. “Toen begon hij te glimlachen en vroeg of wat ik dichterbij wilde komen. Tegelijk stond hij op van zijn stoel en kwam op mij af. Daarop trok hij prompt zijn gouden revolver, duwde die in mijn kruis en vroeg mij om te bewijzen dat ik Joods ben”.

Nimrod voelde meteen nattigheid en besloot impulsief om de show van Baron Cohen mee te spelen. “Ik vroeg hem of hij ‘hem’ werkelijk wilde zien, waarom Baron Cohen ja zei. Daarop antwoordde Nimrod dat hij ‘hem’ niet wilde tonen omdat hij zo groot is. Hij zei dat het waarschijnlijk erg klein is want anders had ik ‘m meteen getoond. Dus maakte ik mijn broek los en liet hem even naar binnen kijken terwijl al de camera’s als gek begonnen te flashen. Intussen duwde hij zijn gouden revolver in mijn broek” (plaatje hieronder). Hilariteit alom. 🙂

De Israëlische journalist Nimrod Dvir toont aan The Dictator zijn ‘bewijs’ van Joodsheid 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.