Hoe de PA de ‘tweestatenoplossing’ uitlegt aan de Palestijnse kinderen [video]

PA TV teaches kids to make political map
that turns all of Israel into “Palestine”

De Palestijnse omroep [PA TV (Fatah)] zendt regelmatig kinderprogramma’s uit die de kinderen moet helpen zich voor te bereiden op de eeuwige oorlog tegen de Joden en de Jodenstaat. In deze uitzending van 30 maart 2012 wordt hen in het vak Kunst & Handenarbeid door een jong Palestijns meisje voorgedaan hoe ze in een handomdraai een mooie kleurige kaart van Palestina kunnen maken. Met een schaar en papier wordt Palestina op ‘historische basis’ uitgeknipt.

Dat daar Israël helemaal niet meer op voorkomt is geen toeval. Het toekomstige Palestina ‘vervangt’ de Joodse staat compleet. Geen spoor meer te merken van Joden of hun staat. En ja, die tweestatenoplossing waar zoveel om te doen is? Dat is een 1 april grap van de Palestijnen om de westerlingen wat te entertainen en waar ze nog alle dagen smakelijk om moeten om lachen. Geen van de Palestijnen wil dat.

Hieronder volgt de tekst uit het PA-TV kinderprogramma hoe ze een kaart van Palestina moeten maken door Israël volledig weg te knippen van de kaart:

Een Palestijns meisje: “Hallo vrienden, vandaag zullen wij leren hoe we een model van een kaart van Palestina kunnen maken zodat wij doorgaan met ons land Palestina altijd te herinneren… Natuurlijk weten al mijn vrienden hoe zij een kaart van Palestina moeten tekenen. Ziezo, de kaart van Palestina is klaar, in zijn historisch gebied.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.