Iran tegen Israël: Heb geen schrik, we lossen het zélf wel op, net zoals altijd [video]

Iran vs. Israel – No Fear

“Iran tegen Israël – Heb geen schrik, we lossen het zélf wel op, net zoals altijd”

Wanneer iedereen weet dat Iran een imminente werkelijke bedreiging vormt voor de wereld, waarom probeert dan niemand hen te stoppen? Wat zou een met atoomwapens uitgerust Iran betekenen voor de Verenigde Staten, Israël en de wereld?

Moet Israël wachten op de mogelijkheid dat de internationale gemeenschap uit zijn sloffen zal schieten en ons ter hulp snellen of moeten we onze eigen lot in handen nemen en onmiddellijk tot de actie overgaan? NOOIT OPNIEUW zal Israël zijn overleven laten afhangen van andere landen. Israël moet altijd zélf het welzijn en de toekomst van het Joodse volk beschermen.

Productie van deze video door The Land of Israel: http://thelandofisrael.com/


Met dank aan E.J. Bron voor de hint.

Een gedachte over “Iran tegen Israël: Heb geen schrik, we lossen het zélf wel op, net zoals altijd [video]

  1. Iran heeft heel lang geen democratie en men mag dat land betittelen als een agressor, welke vooral Israel en Bahrein bedreigt.In Bahrein wordt vanuit Iran de demnstraties geleid. Ook financiert en leidt ze de Palestijnen om dezen tegen Israel met geweldplegingen op te zetten.Het is goed dat Iran met zijn vele vuilspuiterij naar die landen niet meer kan uitsenden via de Astra sateliet.Het wordt tijd dat de mossat zijn uiterste best gaat doen om dat stel ongeregeld welke nu in Iran regeert een kopje kleiner wordt gemaakt.
    Dictators moeten in de gehele wereld geen kans worden gelaten om te regeren. De Nederlandse regering duikt weg en wil schijnbaar niet zien wat er zich afspeeld in het Midden Oosten.Vriendelijke groet A. Beumers Limbazi Latvija

    Like

Reacties zijn gesloten.