Islamitische Jihad lanceert promoclip ter bevordering van de vernietiging van Israël [video]

Islamic Jihad Releases Promo Video
Depicting Burning Israeli Cities

De terreurgroep Palestijnse Islamitische Jihad lanceerde op 22 april 2012 de hierbij gevoegde videoclip ter promotie van de Jihadische strijd om de vernietiging van de Joodse staat Israël. In het filmpje worden trainingen getoond van de Jodendoders van de terroristische Al-Quds Brigades (Saraya) in Gaza, de beruchte gewapende vleugel van de Islamitische Jihad. Uiteraard alles in het teken van de Islam, getuige de beelden van Mekka en de Rotskoepel op de Tempelberg, en het voortdurend tonen van de Koran, het handboek voor Jodenmoord van de ware Al Quds Brigadist. Verder op worden ook (getrukeerde) beelden getoond van Israëlische steden die in brand staan (zie plaatje onderaan uit de clip.)

De populariteit van de belangrijkste rivaal van Hamas in Gaza neemt zienderogen toe sinds uit onlangs gehouden opiniepeilingen de ontevredenheid van de Gazaanse bevolking aangaf omwille van het feit dat Hamas zijn terreuractiviteiten sinds de Gazaoorlog van winter 2008/2009 nagenoeg volledig heeft gestaakt. Het staat wel de Islamitische Jihad toe om Israël verder te belegeren door aanslagen te plegen op Israëlische burgers en doorlopend willekeurige burgerdoelwitten in zuidelijk Israël te beschieten met raketten en mortiergranaten.

Wie meent dat indien de terreurgroep Hamas ooit geneutraliseerd zal zijn dat daarmee de terreur vanuit Gaza jegens Israël zal verminderen en zelfs voorbij zou zijn, kan zich beter geen illusies maken. De Islamitische Jihad staat te springen om de rol van Hamas over te nemen en daarachter staan nog een dozijn andere Gazaanse terreurgroepen in de rij aan te schuiven.

Islamitische Jihad bezweert: De steden in Israël zullen branden…


Met dank aan blogger Challah Hu Akbar voor de hint.

Een gedachte over “Islamitische Jihad lanceert promoclip ter bevordering van de vernietiging van Israël [video]

  1. Afschuwelijk, dat dit gebeurt onder de ogen van de westerse landen, die er naar kijken en niets doen omdat zij bang zijn dat de oliekranen dicht gaan. Laten wij tot de allerhoogste God van Abraham , Izak en Jacob bidden om bescherming van ZIJN Volk te beschermen en dat zij eindelijk bevrijd zullen worden van de terroristen die alleen maar uit zijn op dood en vernietiging van het Joodse volk.

    Like

Reacties zijn gesloten.