Wat betekenen de talloze innovaties en geniale creativiteit ‘Made in Israel’ voor u? [video]

What does »Made in Israel« mean to you?

door Nicky Blackburn en Viva Sarah Press.
Music by Noy Alooshe

ISRAEL 21c brengt u een snelle kijk op de vele innovaties die de levenskwaliteit verbeteren en zelfs levensreddend zijn voor ontelbaren over de hele planeet, dankzij de geniale creativiteit van Israël. Boycot van deze producten kan uw gezondheid schade berokkenen.

Van de disk-on key tot revolutionaire print-systemen, water zuiveringssystemen, communicatie technologie, noodverbanden, behandeling van multiple sclerosis en een myriade van andere vernieuwende en buitengewone technologieën die van levensbelang zijn, werpen we een blik op de ongelooflijke ontwikkelingen die allemaal het etiket ‘Made in Israel’ dragen.


Brabosh.com / VVvI sinds 31 januari 2009 onafgebroken in de Top Tien

WordPress Nederlandstalige blogs (Nederland en Vlaanderen samen)

(hieronder stand op vrijdag 20 april 2012)

3 gedachtes over “Wat betekenen de talloze innovaties en geniale creativiteit ‘Made in Israel’ voor u? [video]

  1. Voor mij betekent dit de “absolute bevestiging v.d. domheid & huichelarij van de ‘gemiddelde Israel basher & boycotter, die alléén boycot wat in zijn straatje past, maar de rest, ‘Made in Israel of niet, wordt met véél plezier door hem gebruikt. Zoals ik al eerder schreef….wanneer Israel besluit te ‘boycotten, dan staat de wereld van vandaag STIL. Géén zaken deals (fax,e-mail, skype), géén social media, géén bus/auto/vlieg verkeer, geen veiligheids scanners, géén gezondheidszorg, géén papiergeld, géén irrigatie v.velden/landen etc.etc.etc.etc.etc.

    Like

    1. Ik ga zeker Israël niet boycotten want anders kan ik niet eens meer bloggen en iedereen vertellen hoe fantastisch ik Israël wel vind. 😉

      Like

Reacties zijn gesloten.