Israël wijst flytilla-idioten en anti-Israëlactivisten beleefd de juiste weg met ‘welkomstbrief’

Na ‘Flytilla 1’ volgt ‘Flytilla 2’ 15-21 april 2012. Op het plaatje negen maanden geleden. Na het debacle van een heruitgaven van het Free Gaza Folitilla nu bijna een jaar geleden planden anti-Israëlische activisten een fly-in actie. Hierboven een aantal flytilla-idoten die zonet geland zijn op de luchthaven van Ben Goerion op 8 juli 2011.

Vandaag begint een zoveelste anti-Israëlactie onder de naam Welcome to Palestine 2012 die zal duren tot 21 april 2012. Honderden ‘flytilla’ activisten worden verwacht op de luchthaven Ben Goerion. De organisatie rekent op 1.500 deelnemers afkomstig uit 15 landen waaronder ook België.

De flytilla’s eisen het recht op om vrij hun steun te mogen betuigen voor de Palestijnen die volgens WTP zouden moeten kunnen ontvangen wie ze maar willen en eisen het recht op voor iedereen om Palestina openlijk te bezoeken. De manifestanten plannen op te stappen naar Bethlehem, Judea, maar dan moeten ze nog eerst voorbij de douane op de luchthaven Ben Goerion geraken en dat zal naar verluidt iets moeilijker verlopen.

Op de lijst van ondertekenaars van de WTP gekende voortrekkers zoals Desmond Tutu; Noam Chomsky, Jean Ziegler, John Pilger en anderen, vinden we er zowaar enkele BV’s (Bekende Vlamingen) tussen. De Antwerpse filmacteur Frank Vercruyssen (1965), bekend van onder meer ‘Witse’, ‘Manneken Pis’, ‘Alles moet weg’, en ‘Dirty Mind’. Frank, acteur in de gekende Vlaamse film ‘Any way the wind blows’ weet dat zijn wind enkel tegen Israël waait.

Vergroten KLIK op het plaatje

Daarnaast ook één van de bekendste Israëlbashers van Vlaanderen en het meest geinterviewde troetelkind als het over het Arabisch-Israëlisch conflict gaat op onze openbare omroep VRT/Eén: Ludo De Brabander van Vrede VZW. We mogen verwachten dat hij live commentaar zal mogen leveren op de VRT/Eén die zoals algemeen bekend al jaren probeert om van Israëlbashen in Vlaanderen een volksnationale sport te maken.

“Flytilla 2” is in feite een herhaling Na de finale zwanenzang van de Free Gaza Flotilla eind juni begin juli 2011 [lees hier: “De vier Belgische Flotilla kiekens terug naar AF“], transformeerden de Flotilla Idioten naar Flytilla Idioten en trokken Israëlbashers van over de hele wereld per vliegtuig naar de luchthaven Ben Goerion. Het werd een potsierlijke vertoning die voor de meesten op een sisser afliep. Onder meer ook voor 41 Belgen die kort werden opgepakt.

Bij wijze van hartelijk welkom, heeft de Israëlische regering een ‘welkomstbrief’ uitgegeven die aan elke anti-Israël ‘flytilla’ activist wordt overhandigd die naar het land reist gisteren zaterdag en vandaag zondag. De brief leest als volgt:

“Beste activisten,

“Wij waarderen uw keuze om van Israël het onderwerp te maken van uw humanitaire bezorgdheden.

“Wij weten dat er veel waardiger keuzes bestaan.

“U zou kunnen gekozen hebben om te protesteren tegen het Syrische regime voor zijn dagelijkse wreedheden tegenover eigen volk, die aan duizenden het leven kostten.

“U zou kunnen gekozen hebben om te protesteren tegen het Iraanse regime voor zijn brutale onderdrukking van dissidenten en zijn steun aan het terrorisme over de hele wereld.

“U zou kunnen gekozen hebben om te protesteren tegen het Hamas regime in de Gazastrook, waar terreurorganisaties een dubbele oorlogsmisdaad plegen door raketten af te vuren op burgers en zich te verbergen achter de burgerbevolking.

“Maar in plaats daarvan, heeft u gekozen om te protesteren tegen Israël, de enige ware democratie in het Midden-Oosten, waar vrouwen gelijke rechten hebben, de pers kritiek uitoefent op de regering, mensenrechtenorganisaties vrij kunnen opereren, vrijheid van religie voor eenieder wordt beschermd en minderheden niet in angst hoeven te leven.”

“Vandaar dat wij u voorstellen om de echte problemen in het gebied eerst aan te pakken, en daarna terug te komen en uw ervaringen met ons te delen.

“Nog een aangename vlucht.


Met dank aan Tiki S. voor de hint.

Een gedachte over “Israël wijst flytilla-idioten en anti-Israëlactivisten beleefd de juiste weg met ‘welkomstbrief’

  1. Een uitstekende brief ,die deze anti – semieten krijgen als welkom.
    Alleen ze leren erniets van en zij willen dat ook niet in hun fanatisme,ze bestrijden de enig WARE DEMOCRATIE in het midden oosten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.