Gematigd Al Fatah en Hamas zijn het weer eens: ons doel is Israël vernietigen [Elder of Ziyon]

Doha, Qatar, 6 februari 2012. Mahmoud Abbas (Al Fatah) en Khaled Meshaal (Hamas) reiken elkaar de hand. Het eenheidsakkoord is een feit. De wapenbroeders zijn het weer eens geworden. En nu… samen Israël vernietigen en de Joden uitdrijven!

Fatah and Hamas agree – the goal is to destroy Israel

door Elder of Ziyon [http://elderofziyon.blogspot.com/]
vertaling E.J. Bron [http://ejbron.wordpress.com/]

Palestinian Media Watch (PMW) berichtte op dinsdag 10 april ’12 het volgende:

Een minister van de Palestijnse Autoriteit (PA) verklaarde vorige maand, dat de Palestijnen zich moeten verenigen om zich te richten op de vernietiging van Israël. Tijdens een bijeenkomst met de deelname van drie PA-ministers riep de Minister van Sociale Zaken Majida al-Masri op tot Palestijnse eenheid en verzoening tussen Fatah en Hamas om ”zich te wenden tot de strijd voor de bevrijding van Palestina – Heel Palestina.”

Palestinian Media Watch heeft gedocumenteerd dat wanneer de Palestijnse Autoriteit de uitdrukking “geheel Palestina” gebruikt, zij geheel Israël daarbij insluiten.

Hieronder het verslag van de bijeenkomst in het officiële PA-dagblad:

“De vrouwen van Palestina herdachten de 8ste maart met een centrale bijeenkomst, bijgewoond door een groep vrijgelaten, vrouwelijke gevangenen uit de verschillende districten van de Westelijke Jordaanoever. Aan dit evenement werd deelgenomen door de Minister voor Vrouwenzaken, Rabiha Dhiab; Minister voor Gevangenen Zaken, Issa Karake; Minister van Sociale Zaken Majida al-Masri …. en vertegenwoordigers van de Bezette Gebieden in 1948 (c.q. het Palestijnse eufemisme voor Israël) ….

Al-Masri veroordeelde scherp de Israëlische Dienst Gevangeniswezen voor zijn behandeling van de hongerstakende gevangene Shalabi …. “Wij eisen van iedereen om te werken aan verzoening (tussen Fatah en Hamas) en om de toestand van verdeeldheid te beëindigen, zodat we in staat zijn op te staan tegen de bezetting om haar activiteiten tegen onze gevangenen stop te zetten en ons te wenden tot de strijd voor de bevrijding van Palestina – heel Palestina” (Al-Hayat Al-Jahida, 9 maart 2012).

Dat maakt Fatah ongeveer net zo expliciet als Hamas in zijn verlangen om Israël te vernietigen.

Op zaterdag sprak de eerste vicevoorzitter van de (Hamas) Palestijnse Wetgevende Raad, Ahmad Bahr, met een groep buitenlanders die hadden deelgenomen aan die “Miles for Smiles” konvooien, die onverklaarbaar gemakkelijk de veronderstelde belegering van Gaza om de paar maanden weten te doorbreken. Hij vertelde deze vrolijk lachende ‘mensenrechtenactivisten’ dat “het Palestijnse volk niet zal afzien van zijn rechten en het verzet en de Jihad zal voortzetten tot de bevrijding van heel Palestina.”

Natuurlijk, geen van deze vreedzame Britten of Zuid-Afrikanen in het publiek, had bezwaar tegen het verklaarde doel van de Jihad om de Joodse staat te vernietigen. Geen stond op om te zeggen dat ze een tweestatenoplossing ondersteunden. Geen kwam thuis en schreef een gekweld opiniestuk over het feit, dat ze zich niet gerealiseerd hadden, dat Hamas werkelijk met geweld een democratische staat wil vervangen door nog een islamistische staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.