Pat Condell: verhuis de zetel van de Verenigde Naties naar Teheran of Mekka! [video]

Israel and the United Nations

Pat Condell laat in zijn recentste videoboodschap geen spaander heel van het wangedrocht dat de Verenigde Naties zijn. Hij begrijpt niet waarom de Verenigde Staten die door Islamo-fascisten gedomineerd wereldinstituut tolereert op eigen bodem (in New York) en ook nog eens hun rekeningen betaalt. De VS moeten de VN buiten gooien. Dat ze het maar verhuizen naar Teheran in Iran, Ryad in Saoedi-Arabië of in Mekka waar het thuis hoort, zegt Condell. De VN in New York houden is net zoiets als een ratelslang in je lunchbox stoppen.


Janine en Annemie shoppen graag samen in de Colruyt

Condell post met regelmaat monologen op internet, o.a. op zijn eigen website en op YouTube. Zijn monologen zijn ontzettend populair en werden miljoenen keren bekeken. Zo werd zijn videomonoloog No mosque at Ground Zero sinds 4 juni 2010 maar liefst 5.979.908 keer bekeken!

Andere toppers zijn bv: The trouble with Islam [945.528 hits] en Appeasing Islam [1.587.744 hits] en The religion of fear [712.783 hits]. Alle 75 video’s bekijken dat kan hier klikken. In die videomonologen uit hij kritiek op het christendom en religie in het algemeen maar in het bijzonder op de islam. Volgens Condell afficheert de Islam zich ten onrechte als ‘de religie van de vrede’ terwijl de Islam volgens hem juist zeer agressief en onverdraagzaam is. [beeldmateriaal: Islam, a Dangerous Political Ideology]

Andere video’s van Pat Condell op Brabosh.com:

Videokanaal op YouTube van Pat Condell: www.youtube.com/user/patcondell


Met dank aan Sophie P. voor de hint.

3 gedachtes over “Pat Condell: verhuis de zetel van de Verenigde Naties naar Teheran of Mekka! [video]

 1. Mijn lagereschooltijd heb ik doorgebracht op een Katholieke school. Daar kreeg ik onderwijs van een pastoor die dezelfde dwingende blik in zijn ogen had als Pat. Zo’n blik die leek te zeggen “Spreek me niet tegen, want ik heb gelijk”.
  De pastoor durfde we daarom niet tegen te spreken als hij het over onzinverhalen had als over de ‘Onfeilbaarheid’ van de paus en de ‘Mariatenhemelopneming’ en allerlei andere dwalingen die de Bijbel niet leert, wat de argeloze katholieken steeds meer in de duisternis doet voeren.
  De overeenkomst van de pastoor met Pat Condell is dat Pat ook een religie heeft: Het Atheïsme! Door al zijn toespraken heeft propageert hij z’n ‘geloof ‘ met een ‘hemelse’ passie. Hoewel ik het met de meeste van z’n toespraken (gedeeltelijk) eens ben, hoor ik in hem weer m’n oude pastoor : “Denk erom dat je het me me eens bent, of anders . .”
  Ook al heb je alle wijsheid van de wereld, maar je hebt de liefde niet, dan ben je niets (I Cor. 13)

  Like

 2. Pat Condell heeft een uitzonderlijk scherpe geest en een prachtige woordkeus om het zootje ongeregeld om de oren te slaan.

  CONDELL RULES AND KICKS (IGNORANT) BUTT!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.