Vrolijk Pasen met The Fountainheads: ‘Breaking Free!’ [muziekvideo]

Intussen merk ik dat de meeste Joodse en pro-Israëlische blogs en websites gedurende de Joodse Pasen hun activiteiten staken tot na de feesten. Ook Joods Actueel bericht dat haar kantoren en de blog tijdens de Pesach zullen gesloten zijn en dat vanaf vanavond 6 tot 16 april 2012.

Brabosh.com is een seculiere blog en blijft net zoals het IDF de hele feestperiode alert en onverminderd berichten plaatsen.

Bij deze wens ik al mijn Joodse vrienden en alle niet-Joodse pro-Israëlactivisten in België, Nederland, Israël, Canada, in de Verenigde Staten en de rest van de wereld van harte prettige feestdagen toe.

En hoe kan ik beter mijn hartelijke wensen overbrengen dan met een nieuwe videoclip van The Fountainheads die speciaal voor deze gelegenheid van Pesach een nieuwe song uitbrengen: “Breakin’ Free“. Website: http://www.thefountainheads.net/

5 gedachtes over “Vrolijk Pasen met The Fountainheads: ‘Breaking Free!’ [muziekvideo]

 1. Iedereen een aangename Pesach of Pasen toegewenst. Met of zonder matzes, we laten ons niet kisten.

  Like

 2. Fijne werk/Paasdagen gewenst Brabosh… 🙂

  Ik reageer zelden of nooit op andere blogs, meestal gewoonweg omdat me de tijd daarvoor ontbreekt.
  Ik neem echter elke dag notie van de uitstekende berichten alhier en maak daar dan ook regelmatig anderen (bijv. E.J. Bron, cs) attent op.

  Dank voor je uitstekende werk en onvermoeibare inzet!

  Like

 3. Prettige Paasdagen en Hag Sameach le Pesach aan alle lezers van Brabosh toe gewenst.!!

  Like

Reacties zijn gesloten.