Uitbuiting van de Holocaust op universitair niveau om Israël te vernietigen [video]

Hijacking Holocaust Remembrance at Northeastern University

Israël en de Joden in het algemeen, worden doorlopend beschuldigd van “het misbruiken van de Holocaust zogenaamd om hun eigen misdaden te vergoelijken en of te legitimeren”. In de 3650 artikelen die op mijn blog staan heb ik nooit ergens de Holocaust aangegrepen om de acties en oorlogen van Israël tegen de Arabieren te vergoelijken. Wie zoekt zal dat argument hier nergens vinden omdat het een leugen is.

warschau
Uitbuiting Holocaust in Brussel, 11 jan.2009 tijdens Gaza-oorlog in anti-Israël manifestatie

Wat je op deze blog wel leest is dat precies het tegenovergestelde gebeurt. Arabieren, Palestijnen en hun westerse aanhangers misbruiken constant de Holocaust om Israël te treffen. Israëlische Joden wordt als nazi’s bestempeld, de situatie in Gaza is erger dan in het Getto van Warschau in 1943, Gaza is een open concentratiekamp, Israëlische soldaten worden als Gestapo ’s en SS ‘ers afgeschilderd, de zes-puntige Davidster wordt gelijkgesteld met de swastika (hakenkruis) van de nazi ‘s, de ontkenning van de Holocaust is bv in Iran staatsbeleid en ga zo maar verder.

Maar de Uitbuiting van de Holocaust om Israël te kraken is niet alleen een industrie van de kleine man in de straat. Het wordt pas een dodelijke bedreiging wanneer professoren en universiteiten hetzelfde gaan doen en daarvoor pseudo-wetenschappelijke argumenten aanhalen om hetzelfde te zeggen en te bereiken: de vernietiging van de Joodse staat en de Joden van de wereld terug te marginaliseren en opnieuw te verdoemen tot een [over]leven te leiden in de getto ’s van de 19de eeuw.

Deze video verhaalt hoe een en ander in zijn werk gaat aan een van de meest vooraanstaande universiteiten in de Verenigde Staten. Hierin wordt onthuld hoe leden van de faculteit verbonden aan de Northeastern University, tijdens Holocaust herdenkingen de herinnering misbruiken voor eigen politieke doeleinden. Northeastern professoren en uitgenodigde gastsprekers vergelijken de Israëliërs met Nazi ’s en ontkennen de Joden het recht op een eigen staat, zowel op bandopnamen als in intern emailverkeer.

Een gedachte over “Uitbuiting van de Holocaust op universitair niveau om Israël te vernietigen [video]

  1. Als je het filmpje bij BOYCOT uitkijkt en daarna het filmpje van Melanie Phillips bekijkt dan zie je langzamerhand een droef feit:
    Israël heeft de oorlog om de hearts and minds in het westen allang verloren.

    Misschien is het ook wel dweilen met de kraan open tegen zoveel Saoedie-dollars, de aantallen en het simpelweg ongelooflijke onbenul bij de gemiddelde mens.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.