Hoe Shani de veldslag won tegen de Boycot-Israël activisten in Canada [video]

Canada store owner defeats anti-Israel boycotters

Het verhaal van Shani Bar-Oz, een hardwerkende Israëlische zakenvrouw in Vancouver, Canada, haalde het wereldnieuws. Shani is de eigenares van de winkel Lavan in een drukke winkelstraat in Vancouver, waar zij de gekende Dode Zee schoonheid- en gezondheidsproducten verkoopt.

Girlpower: Don’t mess with Shani!

Begin van dit jaar werd haar winkel het doelwit van anti-Israël activisten die haar bestookten met haatfolders en voortdurend demonstraties voor haar winkel hielden. Maar hun acties kenden weldra een averechts effect.

Toen pro-Israëlische supporters van StandWithUs van deze boycot hoorden, besloten zij in actie te komen. Vanuit Canada en van over de hele wereld kwamen de steunbetuigingen. Maar daar bleef het niet bij, want hoe overleef je als handelaar een goed georganiseerde boycot zoals deze?

Gili Brenner, een student aan de Cambridge universiteit en directeur van StandWithUs-UK, maakte op Facebook een steunpagina aan: “We Are All Shani Bar Oz” (Wij zijn allen Shani Bar Oz) die een golf van nieuwe klanten genereerde. Zij bezochten haar winkel (ook online) en kochten haar mooie Israëlische producten.

Zij kochten en kochten en kochten… en zij bleven maar kopen!

Klik op onderstaande afbeelding om de online winkel van Shani te bezoeken

Sluit je bij ons aan op Buy Israeli Goods (BIG) Day. Winkel lokaal. Winkel online.

Dode Zee Cosmetica ook te koop in Antwerpen en online:

Shop “Dode Zee Cosmetics

Waar: op het gelijkvloers in het shoppingcenter van de Stadsfeestzaal, Meir 78 [meer info]

Winkel voor Israël, winkel voor de vrede. Ga BIG voor Israël!

Bezoek: www.buyisraeligoods.org

Sluit je aan bij ons via Facebook: www.facebook.com/StandWithUs

Voor meer informatie op StandWithUs, bezoek: www.standwithus.com


Met dank aan Love of the Land voor de hint.