Radicale moslims en linkse activisten zetten aan tot Jodenhaat vermomd als ‘anti-Zionisme’ [video]

Europe: Islam & Leftists Propagating Hate for the Jews in Guise of “Anti-Zionism”

Een korte onthullende reportage van CBN.com [Christian Broadcasting Network: http://www.cbn.com], over het opkomend antisemitisme in Europa dat volgens vele waarnemers het point of no return heeft bereikt. Moslims een linkse radicalen zetten openlijk aan tot Jodenhaat vermomd als “anti-Zionisme”.

Prof. Dr. Andrew Markowitz van de Universiteit van Michigan, VS, definieert het nieuwe antisemitisme als volgt uit:

“Kritiek geven op Israël of op het regeringsbeleid, is geen antisemitisme. Kritiek geven op Israël als Staat is ook geen antisemitisme. Maar wanneer je oude antisemitische lasterlijke stereotypen en vooroordelen aanhaalt om Israël te bekritiseren zoals bijvoorbeeld door Israël te trachten voor te stellen als de moordenaar van G’d, het bloedsprookje als argument aanhaalt [Joden zouden het bloed aftappen van Christen- of moslimkinderen om er Paasbrood van te bakken; Brabosh.com], Israëliërs kapittelen als nazi’s… dàt is antisemitisme. Dus het is niet OMDAT je kritiek uit op Israël maar HOE en op welke wijze je Israël bekritiseert, dat het tot antisemitisme maakt.”

Ook de gekende Dr. Manfred Gerstenfeld en Melanie Phillips komen aan het woord die enkele voorbeelden aanhalen om het nieuwe antisemitisme aan de kaak te stellen. Zo werd bijvoorbeeld de gekende Al Dura zaak, waarbij een Palestijnse jongen zogenaamd werd doodgeschoten door Israëlische soldaten, over de hele wereld gebruikt om Joden en de Staat Israël te de-legitimiseren en demoniseren. Toen later onderzoek uitwees dat de hele Al Dura zaak door de Palestijnen zélf in scene was gezet met medeweten van de Franse openbare omroep France 2, was het kwaad al geschied. Ook de recente moorden in Toulouse door Jihadist Mohamed Merha, tonen aan dat naar eigen zeggen, het zogenaamd een wraak was voor gedode kinderen in Gaza, maar in werkelijkheid uitdraaide op de executie van weerloze Joodse kinderen, enkel en alleen omdat ze Joods waren.

Niet Israël maar het antisemitisme in Europa is het probleem.


Met dank aan E.J. Bron voor de hint.

2 gedachtes over “Radicale moslims en linkse activisten zetten aan tot Jodenhaat vermomd als ‘anti-Zionisme’ [video]

 1. je moet dus echt geen moslim zijn om een Jodenhater te zijn !

  http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2012/mar/23/backed-ken-livingstone-mayor-before

  tussen haakjes inge neefs haar laatste schrijfsel(nou ja) bij de wereldmorgen getuigt ook weer van heel aanleg voor fantasie,als ik haar was zou ik me daar op toeleggen iets in de aard van Harry potter moet haar wel liggen de paljastijnse versie of zo

  http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2012/04/03/gaza-bloedt-op-landdag

  zuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucht !!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

  1. Inge Neefs, onnozel lichtgewicht in het kwadraat. Geen mens die dat kind nog serieus neemt…
   Haar schrijfsels..puberaal gekwaak en vertoon.

   Like

Reacties zijn gesloten.