Bevrijdt de Palestijnse kinderen in Gaza van Hamas [video]

Vandaag, 31 maart, dag op dag drie jaar geleden, plaatste ik deze video over hoe Palestijnse kinderen door de terreurbendes van Hamas en Co worden gebruikt als menselijk schild in hun strijd om de vernietiging van de Joodse staat. Tijdens het Gaza conflict was dit een gewone dagelijkse praktijk. Gegijzeld door eigen volk dat teert op geweld en de terreur. In de Westerse media werd van die misbruiken helemaal niks teruggevonden. Beschamend. Als we het dan toch over de mensenrechten hebben en de rechten van het kind, zou deze video best wat meer bekeken moeten worden om de mensen wakker te schudden wat zich daar werkelijk afspeelt in Gaza.

2 gedachtes over “Bevrijdt de Palestijnse kinderen in Gaza van Hamas [video]

  1. Ach ja , mevrouw Catherine Ashton .we weten het hoor ..” deze mensen delen onze normen en waarden “..
    tbr en dwangverpleging voor u mevrouw !

    Like

Reacties zijn gesloten.