Bewegwijzering aangebracht voor deelnemers Global March to Jerusalem [satirecartoon]


Global March to Jerusalem – itinerary

Laatst bijgewerkt: 30 maart 10u02

Vandaag vrijdag 30 maart 2012 na het gebed, dus om 12u30 na de middag locale tijd, gaat de Global March to Jerusalem van start. Massieve marsen zullen vanuit Azië, Afrika en Europa en naburige landen van ‘Palestina’ (Jordanië, Egypte, Syrië en Libanon) richting Jeruzalem trekken of tot het meest nabije punt mogelijk. Ook vanuit Gaza en Judea & Samaria vertrekken Jihadisten richting ‘Al Quds’ zoals de Arabieren Jeruzalem noemen.

De organisatoren beweren dat er reeds 2 miljoen moslims en andere Jihadisten hebben ingeschreven. Vermits die niet allemaal tegelijk het voetpad kunnen gebruiken, wordt aan de deelnemers gevraagd om af en toe een zelfmoordbom te laten exploderen, zodat de volgende rij mensen er weer doorheen kunnen komen.

Om de deelnemers behulpzaam te zijn heeft de befaamde Israëlische cartoonist Ronny Gordon een visuele wegenroute uitgestippeld die enkele toeristische plaatsen aandoet zoals Iran (graag zelf uw strop meebrengen a.u.b., het touw is op) alsmede het vrouwvriendelijke ietwat snedige Saoedi-Arabië. Om tenslotte te eindigen in Syrië waar de overgebleven bevolking beloofd heeft om voor een warm onthaal te zorgen.

Alle Jihadisten, Israëlbashers, Jodenhaters en andere Westerse nuttige idioten daarheen! Breng ook zoveel mogelijk niet-moslim vrienden mee, die krijgen gratis een verfrissing aangeboden en kleine versnaperingen. Onnodig een bestek mee te nemen, de locale islamisten zorgen wel voor messen en zo. Jihad verwacht u en zorgt voor alles en iedereen!

6 gedachtes over “Bewegwijzering aangebracht voor deelnemers Global March to Jerusalem [satirecartoon]

 1. Wordt misselijk van die enge Israëlbashers,laat zij een protestmars naar Bagdad organiseren, maar dat durft dat tuig niet

  Like

 2. http://www.jpost.com/Headlines/Article.aspx?id=263856

  ze zouden beter is een mars houden om te protesteren tegen dit soort zaken,maar dan hoor je ze natuurlijk niet,het gaat enkel om het “grote onrecht” dat hun “broeders en zusters” wordt aangedaan(never mind dat het meestal door hun eigen “broeders en zusters” gedaan wordt,kinderen die gedood en gemarteld worden in syrie maar daartegen protesteren? bah nee de Endlösung der Judenfrage is immers veel belangrijker !!!

  Like

 3. “Straks worden er wat overhoop geschoten en dan? Dan zijn ze dood! Misschien was u er nog niet achter gekomen, dat is precies wat de organisatoren van deze ‘vredesmars willen, dat is hun droomscenario….hoe meer dood hoe beter.

  Like

 4. Vreedzame mars op Jerusalem.
  Het geeft voor mij duidelijk aan dat hier organisators bezig zijn die een confrontatie willen provoceren.
  In het “gebed” woorden ze lekker opgewarmd en dan???
  Straks worden er wat overhoop geschoten en dan???

  Like

 5. Dat zal voor de marcherende meute een interessant anachronisme worden: vanuit de duisternis van de vroege middeleeuwen richting moderne democratie. Misschien kunnen ze er meteen een paar schoenen aanschaffen. Dat loopt lekkerder op de terugweg.

  Like

 6. Bij die Arabische ‘marcheerders kan ik me nog iets voorstellen, de méésten vinden tot tien tellen al een opgave, dus die kan je van alles wijsmaken, maar die Europese mee- marcheerders zouden zich toch moeten doodschamen om met dit stelletje ongeregeld vergeleken te worden. Niet dus. Zij dragen hun domheid met trots.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.