Herdenkingsmanifestatie voor Slachter van Toulouse: ‘Leve Merah – Wraak!’


Memorial vigil held for Toulouse murderer; “F**k the Kippa” graffiti

naar een artikel van Elder of Ziyon [http://elderofziyon.blogspot.com/]

Het Franse magazine Paris Match berichtte dat zaterdag 24 maart ’12 in Toulouse een manifestatie plaatsvond om Mohammed Merah te huldigen voor zijn “heldendaden” die zijn dood tot gevolg hadden. Op het plaatje hierboven is te zien hoe een dertigtal, overwegend gemaskerde moslimvrouwen, met veel tumult hun solidariteit uitschreeuwen voor de zevenvoudige moordenaar. Het groepje werd aangevoerd door een volledig gesluierde moslima.

“Wat wij vandaag vragen is dat wij ophouden met het demoniseren van Mohammed, dat was het dan, hij is dood,” zei ze. “Wij delen de pijn en het lijden van de families, omdat het hier om dezelfde pijn gaat die wij zelf ook voelen,” zei het meisje, dat haar naam niet wilde vrijgeven. “Ik denk dat wat hem beïnvloedde, werd ingegeven door wat hij tijdens zijn vele reizen heeft gezien. Hij kon dat niet verteren. In zijn hoofd was hij nog een tiener, ondanks zijn 23 jaar.”

De politie had nog een andere oproep ontdekt om in de voormiddag te demonstreren in Toulouse maar heeft deze groep verhinderd om zich bij de andere aan te sluiten. De demonstratie werd in de late namiddag gehouden en verliep verder zonder incidenten.

Dit is niet het eerste huldebetoon dat werd gehouden voor de dader van de moorden op drie militairen en vier anderen van het Joodse geloof, met inbegrip van drie kinderen. Enkele uren na de dood van Mohammed Merah, werden verscheidene fanpagina’s op Facebook gecreëerd om hem te eren. Graffiti zoals “Leve Merah“, “Wraak” en “F*ck de kippa” (Joods hoofddeksel cfr keppeltje) verschenen op de fanpagina’s en werden prompt weer verwijderd.

Niettegenstaande het artikel door het bekende persagentschap Reuters werd verspreid, werd het slechts door één Engelstalige nieuwsbron in Italië overgenomen. Het idee dat Moslims openlijk hun steunen betuigen aan massamoordenaar Merah, is politiek dynamiet waar nieuwsredacteurs zich niet graag aan verbranden.

Een ander bericht dat eerder door Europe 1 werd verspreid, meldde eveneens dat slechts enkele uren na de dood van Mohammed Merah, verscheidene fanpagina’s van Merah op Facebook werden aangemaakt. Op één daarvan werd een schermbrede boodschap geprojecteerd waarop stond geschreven: “400 politie agenten voor slechts één persoon… lang leve Frankrijk!”

Op enkele uren tijds hadden bijna 500 mensen hun “Like” ’s gegeven aan de fanpagina. Terwijl een aantal gebruikers hun afkeur uitten over het oprichten van deze fanpagina voor Merah, betuigden anderen duidelijk hun steun voor Mohamed Merah en voor de radicale Islam.

Vrij snel kwam de Central Office of the Fight Against Crime in actie en eiste van Facebook Europa om de bewuste fanpagina “Homage aan Mohamed Merah (Toulouse)” te sluiten. Het Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft zich met de zaak moeten bemoeien vooraleer de pagina uiteindelijk permanent werd verwijderd.

Intussen, eveneens op diezelfde zaterdag, terwijl het Islamistisch straattuig zijn sympathie voor Merah betuigde…

… werden in Nice ongeveer 36 Joodse graven ontwijd op een begraafplaats. Van de 600 Joodse graven op de begraafplaats werden er 36 ontwijd en beschadigd. Davidsterren werden afgerukt, herdenkings kandelaren en lampen stukgeslagen (plaatje hieronder) en een aantal grafstenen verbrijzeld. Sommigen delen van de grafstenen werden zelfs gestolen, blijkbaar meegenomen door de vandalen. 😦

3 gedachtes over “Herdenkingsmanifestatie voor Slachter van Toulouse: ‘Leve Merah – Wraak!’

 1. Wat je zegt. Intussen werd er opnieuw een Joodse jongen van 12 in elkaar geslagen in Parijs. Blijkbaar werkt de slachting in Toulouse voor sommigen als een triggereffect:

  Arutz-7: Jewish Student Injured in Anti-Semitic Attack in Paris
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/154230?fb_ref=.T3KtmkW_gIw.like&fb_source=profile_multiline#.T3K7xdXu4mV

  Jerusalem Post: Student beaten outside Ozar Hatorah school in Paris
  http://www.jpost.com/Headlines/Article.aspx?id=263744

  Ynet News: Boy beaten near Paris Jewish school
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4208904,00.html

  Like

 2. In Nederland zijn er al een aantal Terrorisme-verdachten het land uit gezet.
  Dit tuig moet toch ook gewoon het land kunnen worden uitgezet, terug naar de woestijn?

  Of zie ik dat verkeerd?

  Like

 3. ik wist dat dit ging gebeuren ! hun normen en waarden zijn blijkbaar toch wel anders dan die van de modale MENS
  de uitleg zal wel weer zijn dat het een “minderheid” is maar men zou er toch is goed aan doen om al die “uitzonderingen” is te bekijken als één geheel

  SARKO heeft nog veel werk voor de boeg ….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.