Waarom Catherine Ashton zoveel houdt van Palestijnse kinderen [Eli E. Hertz]

Barones Catherine Ashton, chef Buitenlandse Zaken van de Europese Unie, over Palestijnse kinderen:

“Wij hebben het potentieel van de jeugd van Palestina erkend. Tegen alle verwachtingen in blijven [deze Palestijnse kinderen] verder leren, werken, dromen en verlangen naar een betere toekomst… en het is naar hen dat we zouden moeten kijken en naar hen dat we zouden moeten luisteren en het is aan hen dat we ons respect moeten tonen.”
Brussel 19 maart 2012.

Wat voor een maatschappij is het die gewetenloos en met voorbedachtheid haar eigen kinderen opoffert voor politiek gewin en tactisch voordeel? Vandaag voedt een overweldigende meerderheid een blinde haat jegens Israël. Zij hebben een cultureel milieu gecreëerd van wraak, geweld en dood – bereiden hun kinderen voor om opgeofferd te worden voor een doodscultus. Trotse ouders tossen hun kinderen niet uit in clowneske kostuums, maar met zelfmoordbommengordels en ontelbare anderen vieren de dood van hun kinderen met traditioneel zoet feestgebak en snoep.

Inderdaad gaan de Palestijnse kinderen door met leren, werken, dromen en verlangen naar een betere toekomst, maar die toekomst is vervuld jegens de staat Israël en het Joodse volk. Enkel wanneer hun leerboeken ophouden met haat te verkondigen en ophouden met gruwelijke voorbeelden te geven van hoe Joden te doden,  kunnen we misschien beginnen denken aan een veelbelovende toekomst voor deze kinderen en voor de regio in zijn geheel.

Eli E. Hertz

2 gedachtes over “Waarom Catherine Ashton zoveel houdt van Palestijnse kinderen [Eli E. Hertz]

  1. Barones Catherine Ashton, chef Buitenlandse Zaken van de Europese Unie, is scheel aan beide ogen als zij dit leren, werken, dromen en verlangen naar een betere toekomst van Palestijnse jeugd wil zien.

    Als zij haar “pathologische scheel zijn aan beide ogen” zou weg doen zou zij de werkelijkheid zien van haat, wraak en geweld, die de kinderen voorgehouden wordt.

    Dit is genoegzaam bekend.
    Hoe kun je dit als weldenkend Westers mens wegdenken Barones Catherine Ashton?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.