Alle kansen op vrede met de (Pal-)Arabieren zijn verkeken [Shoula Romano Horing]

No chance for peace

Teveel generaties jonge Arabieren zijn verloren gegaan, dagelijks gehersenspoeld door de toonaangevende media. Dit komt nooit meer goed…

door Shoula Romano Horing [Ynet]

Sommigen onder u denken nog steeds dat vrede voor Israël in het Midden-Oosten mogelijk is. Sommigen van u geloven nog steeds dat indien Israël zich zou engageren of onderhandelen met zijn Arabische vijanden er een kans op vrede bestaat. Sommigen van u argumenteren dat de wortels van het conflict en het anti-Israëlische en anti-Joodse terrorisme en de haat te wijten zijn aan de zogenaamde bezetting, de nederzettingen, de zelotische kolonisten, de wegblokkades, de armoede en een bepaald gevoel van vernedering en hopeloosheid dat leeft onder de Arabieren, in het bijzonder bij de Palestijnen.

Shoula Romano Horing

Sommigen van u geloven nog steeds dat indien Israël zich enkel uit de zogenaamde bezette gebieden achter de grenzen van 1967 zou terugtrekken, en een Palestijnse staat met Jeruzalem als hoofdstad zou worden gevestigd en de Golanhoogten aan de Syriërs worden weggegeven, Israël ten lange leste in vrede met zijn buren zou leven.

Maar de moord op Joodse kinderen in Toulouse, Frankrijk, zou ons eraan moeten herinneren dat de wortels van het conflict terug te vinden zijn in de extreme Moslimindoctrinatie van Jihad, haat en geweld jegens de Joden is.

Er bestaat helemaal geen kans op werkelijke vrede in het Midden-Oosten voor vele jaren in de toekomst, zolang verscheidene generaties van jonge Arabieren en Moslims reeds door dagelijkse hersenspoeling aan de duistere kant van de beschaving zijn verloren en er is niets dat Israël of de Verenigde Staten kunnen doen om hen terug te halen. Net zoals ten tijde van het Nazisme, is het centrale thema van hun hersenspoeling irrationele en obsessieve haat jegens de Joden.

Snel verder lezen KLIKKEN op–>>

Hoe anders kan u het feit verklaren dat een 23-jarige terrorist in een Joodse school de 8-jarige Miriam achtervolgde, haar bij haar paardestaart greep, zijn pistool tegen haar hoofd drukte en haar drie keer na elkaar door het hoofd schoot? Waarom filmde hij het hele incident met een videocamera die hij rondom zijn hals had vastgebonden? Waarom documenteerde hij de executie van rabbijn Jonathan Sandler en zijn twee zoontjes van nauwelijks drie en zes jaar oud?

Militaire oplossing
Omdat voor de islamisten, net zoals voor de Nazi ’s tijdens de Tweede Wereldoorlog, Joodse kinderen niet als mensen worden gezien, maar eerder als knaagdieren. Op eenzelfde wijze wordt in duizenden sermoenen, verklaringen, televisie programma’s en artikelen die uit de Moslim en de Arabische wereld afkomstig zijn, de Joden en Israëliërs vergeleken met dieren, ziekten en des duivels.

Voor de islamisten, net zoals voor de Nazi ‘s, staat de fysieke uitroeiing van de Joden en de vernietiging van de Joodse staat centraal in hun wereldideologie en indoctrinatie van haat.

Ik heb nooit begrepen waarom de mensen geloven dat elk conflict op diplomatieke wijze kan worden opgelost. Vele pogingen die heeft Israël ondernomen om een diplomatieke oplossing te vinden hebben slechts meer geweld en bloedvergieten veroorzaakt. De Oslo Akkoorden van 1993 en de Camp David Akkoorden van 2000 hebben meer dan 5.000 Israëliërs verwond of gedood. Na de eenzijdige terugtrekking van het Israëlische leger uit Gaza en zuidelijk Libanon, werden de Israëlische gemeenschappen binnen Israël getroffen door een regen van duizenden raketten en missiles.

Soms is een militaire oplossing de enige oplossing tegen het kwaad, zoals dat het geval was tegen het Nazisme.

Israël militair sterker maken dan ooit en de jacht op en het neerhalen van de terroristen en hun sponsors is de oplossing. Staakt-het-vurens en onderhandelingen worden door de vijanden slecht aangewend als een tactische vertragingstechniek en een periode voor vernieuwde militaire opbouw en opleiding. De onderhandelingen en de terugtrekking uit gebieden worden in het Midden-Oosten geïnterpreteerd als een gebaar van toegevendheid en zwakheid en dienen als motivatie om het geweld opnieuw te beginnen.

Hoeveel meer bloedvergieten is noodzakelijk voor mensen vooraleer zij begrijpen dat, zelfs indien Israël zijn grondgebied zou beperken tot een stad zoals Tel Aviv, dit nog steeds geen vrede zou brengen, maar integendeel zou dienen als een jumpstart en een uitnodiging voor een andere oorlog.


Met dank aan Tiki S. voor de hint.

Shoula Romano Horing is een procureur in Kansas City, Missouri en nationaal woordvoerder. Haar blog vindt u op: www.shoularomanohoring.com

Brabosh.com / VVvI sinds 31 januari 2009 onafgebroken in de Top Tien

WordPress Nederlandstalige blogs (Nederland en Vlaanderen samen)

(hieronder stand op dinsdag 27 maart 2012)

5 gedachtes over “Alle kansen op vrede met de (Pal-)Arabieren zijn verkeken [Shoula Romano Horing]

 1. ”’Fantasia Arabia”’…de ultieme natte droom (sorry). Hoe kunnen normale mensen hiernaar kijken en niet in lachen uitbarsten……..maar ja, onze wereld bestaat jammer genoeg uit steeds minder normale mensen. Ik had dit ‘kunstwerk nooit eerder gezien, bedankt Alicia.
  Nu weten we waar LATMA-tv zijn karakters vandaan haalt.

  Like

 2. De haat die nu gezaait wordt door de volgelingen van de islam en diens navolgers (onze media) zal op hun eigen hoofden neerkomen.De God van Israël zal deze vernederingen over Zijn volk Israël niet altijd blijven toestaan.

  Like

 3. Misselijk makend. De “geestelijke” in de laatste minuten zit zich helemaal te verkneukelen bij de beelden van een bevrijd concentratiekamp. Wat worden de Joden vernederd, prachtig…Volgende keer alsjeblieft door ons moslims…

  Je gaat zo langzamerhand de beestachtige haat jegens de Joden begrijpen. Als je dit soort gif in je aderen gevoed krijgt…Animatie filmpje over apen en zwijnen.

  Op een gegeven moment is er ook geen discussie meer mogelijk natuurlijk. Het ergste is dat dit gemeengoed is onder onze medeburgers…

  Like

 4. Wat me zo TROOSTELOOS én OPSTANDIG maakt
  is:
  1. dat wat in dit filmpje aan bod komt NIET door de dagdagelijkse feiten achterhaald wordt…
  2. de malheurs die de joodse medemensen te beurt vallen meestal door hénzelf moeten
  uitgeschreeuwd worden, terwijl bij de minste kramp ten overstaan van moslims de hele linkse elite als één koor opstaat om moord en brand te schreeuwen.

  Like

 5. Nog maar eens het filmpje posten voor wie het nog niet zag en nog twijfelt…

  Héél hatelijk!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.