Een nieuwe prijs voor Ashton en Professor Al Mahali presenteert een JUICE-mixer [Latma satirevideo]

Andermaal lachen geblazen met de Israëlische satire zender van LATMA. Joodse humor op z’n best!

De clip opent met een hilarisch optreden van Professor Yusuf Al Mahali van de Oxford Universiteit in Engeland. Al Mahali is een wereldbekende zoöloog die het hier heeft over het leven in de Afrikaanse wildernis. Wie nog nooit roofdieren in actie heeft gezien, behalve dan in Toulouse de afgelopen week, krijgt hier een stevige intellectuele input mee.

Graaf Von Snobenberg over de omstreden opmerkingen van Catherine Ashton die de dode kinderen in Gaza vergeleek met de slachting van Joodse kinderen in Toulouse. De Graaf wil haar graag de PUTZ-prijs van de Europese Unie uitreiken omwille van haar “Pluralistic, Unabashed, Tranquil and Zingy” (PUTZ) optreden. Een PUTZ is een idioot, Ashton krijgt bij deze dus de Prijs van de Grootste Zot(tin).

Een leuke sketch is de reclamespot voor The Salad Wizard, een apparaat om fruit te mixen. Professor Yusuf Al Mahali van de Universiteit van Oxford komt het apparaat promoten. Het enige probleem zoals altijd het geval is, is (zijn) “THE JUICE!” De enige manier om dat probleem op te lossen is uiteraard “To Get Rid of THE JUICE!”

En nog zoveel meer…! 🙂

2 gedachtes over “Een nieuwe prijs voor Ashton en Professor Al Mahali presenteert een JUICE-mixer [Latma satirevideo]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.