Andrew Bostom over de geschiedenis van de moslimoorlog jegens de Joden [video]

In deze videoreportage van 6 maart 2012 vertelt Erick Stakelbeck, correspondent en terreuranalyst voor CBN News, de machinerieën achter de moslimoorlog jegens het Joodse Volk: “Stakelbeck on Terror: Islam’s War on the Jews“.

Zo heeft hij een interview met de schrijver Andrew Bostom, auteur van het boek The Legacy of Islamic Antisemitism [De erfenis van het islamitisch antisemitisme], waarin de geschiedenis van het moslim-antisemitisme wordt belicht en hoe islamitische basisteksten dit antisemitisme bevorderen, zoals dat onder andere bij het Iraanse regime van de Ayatollahs vandaag het geval is.

Daarnaast komt ook Yusuf Al-Qharadawi ter sprake, de geestelijke leider van de Moslim Broederschap, een fundamentalistische moslimgroepering die een steile opgang maakt in verschillende landen van het Midden-Oosten.