Het moslimantisemitisme van het M-O toont in Frankrijk zijn ware gelaat [video]

Update: 14u16: Geen videobeelden meer te vinden, dan maar een plaatje. Intussen werd de terrorist gedood toen hij trachtte te ontsnappen via een raam. Op het moment van zijn sprong werd Mohammed Merah doodgeschoten.

Deze donderdagochtend duurt het beleg van de Jihadist in Toulouse nog altijd verder. Zwaar bewapend houdt de zevenvoudige moordenaar, de 24-jarige Mohammad Merah, een Fransman van Algerijnse origine, zich gebarricadeerd in zijn roversnest. De Franse politie zou de gangster blijkbaar graag levend in handen krijgen. Ze willen er geen ‘martelaar’ van maken. Elk ogenblik kan het voorbij zijn en ik heb zo het gevoel dat de man er niet levend uit zal komen. Merah beweert dat hij ‘tot Al-Qaeda behoort’ en noemt zich een ‘moejahedien’. Hij zou ‘wraak hebben willen nemen voor de dood van Palestijnse kinderen’ en boos op Frankrijk vanwege de Franse militaire activiteiten in een aantal landen van het Midden-Oosten.

Een harde noot om te kraken voor  Westerse en linkse anti-Israëlische verslaggevers. Ze weten er zich echt geen raad mee. Als het nu nog een neo-nazi was geweest, zoals aanvankelijk werd gedacht, hadden ze weer makkelijk op extreemrechts en die vermaledijde ‘islamofoben’ kunnen afgeven, hun favoriete retoriek. Maar “brute pech” dus: het blijkt een Jihadist te zijn, gelieerd met Al Qaeda en alles waar we zo bang voor zijn wat uit die hoek komt. Vandaar ook de opvallende windstilte bij de linkse pers. Je vindt er haast geen noot van terug. Zwijgen en wegkijken is de boodschap. “Het zal wel weer overwaaien”, hopen ze. Intussen beleeft deze islamistische Jihadist zijn moment suprême in het centrum van het oude Europa.

Mijn advies? Stuur de anti-terreur eenheden van de Israëliërs er op af. Die hebben al sinds het ontstaan van de Joodse staat te maken met dit soort islamistisch krapuul. Telkens als ze zich daartegen verzetten, in Gaza en in de rest van de Palestijnse gebieden, steigert Frankrijk en de rest van de melige leiders van de landen van de Europese Unie tegen de verdedigingsacties van het IDF. Israël wéét al lang welke schoelies zich verbergen achter hun bivakmutsen. Al bij al een pijnlijke ontnuchtering voor het Westen. Daar staan ze nu met hun mond vol tanden: het antisemitisme uit het M-O toont zijn tanden in West-Europa. Dat hadden ze niet verwacht….

10 gedachtes over “Het moslimantisemitisme van het M-O toont in Frankrijk zijn ware gelaat [video]

 1. Ja Katrien, weer een zoveelste hansworst die deze blog haat maar het niet kan laten om ze te bezoeken. Egguenne ergert zich blauw aan mijn ‘taalgebruik’ maar rept met geen woord over de bloedige executies van drie Joodse meisjes. Daar vindt hij wellicht geen woorden voor en kiest dan maar de makkelijkste weg: op de man spelen. Pathetisch… Hij was beter Mohammed Merah gevolgd en met hem door het raam gesprongen, de eeuwige verdoemenis tegemoet. Aan dergelijke verloren kost besteed ik voortaan geen jota meer.

  Like

 2. nieuw vriendje Hugo? komt waarschijnlijk door je mooie spreuk van laatst ….

  Like

 3. Nu goed opletten:

  Wat die man deed zal weer niets met de islam vandoen hebben, maar alles met de westerse samenleving, de socio-economische factoren…de zogenaamde achterstelling, het geen kansen krijgen etc etc
  het mantra van de linkse quasi-elite (media, politici, academici…)

  Like

 4. ik had hem ook graag een hele trage pijnlijke dood gegund,maar goed opgeruimd staat netjes.
  ik hoop nu enkel maar dat het rustig blijft in Frankrijk en dat een bepaalde “groep jongeren” zich niet geroepen voelt om amok te maken omdat ze menen dat die kindermoordenaar te hard is aangepakt.het zou de eerste keer niet zijn dat zoiets gebeurt..

  Like

 5. De [..] die hier verkondigd wordt is te gek voor woorden. Iemand zou eens de moeite moeten nemen om het taalgebruik te ontleden. De inhoud is gewoon [..], maar ja de joden zijn ook het [..]. Omdat hun [..] [..] is is hun alles gepermitteerd. Een groep [..] gedraagt zich beter dan deze lui. En de [..] Van [..] – die droomt van een tiental [..] – is de pleitbezorger van deze [..]. [..] [..].


  Moderator: Ga uw mond spoelen en kom later nog eens terug. Of probeer het anders op de blog van Anja Meulenbelt of Gretta Duisenberg. Btw: het [..] van de moslims is ook [..]. En bij moslima’s in het M-O wordt nog veel meer weggeschraapt.

  Like

 6. Ik hoor net dat die kindermoordenaar is gedood

  Ik wens de familie veel kracht en sterkte toe , moge de Heere Heere hen voldoening geven!

  Shalom.

  Like

 7. Dan gun ik hem toch liefst een erg trage en pijnlijke dood. Die man verdient niet beter dan de slachtoffers en hun vrienden/familieleden

  Like

 8. Ja inderdaad. Ik begrijp niet eens dat ze hem graag levend in handen willen krijgen. Heeft die gangster dan niet zijn leven in eigen handen? Dat hij zich overgeeft aan de veiligheidsagenten of anders strijdend ten onder gaat. Als dat gebeurt geven we hem graag nog een virtuele schop achterna richting islamistisch paradijs waar 72 tandeloze 100-jarige maagden hem tot het einde van zijn verdoemenis zullen kastijden. Want als ze hem achter slot en grendel steken wordt hij nog jarenlang het onderwerp van nieuwe aanslagen om die nitwit weer vrij te krijgen. De wereld zal een stuk veiliger zijn zonder Mohamed Mehar. Voor altijd achter slot of branden in de hel. Aan hem de keus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.