Het is maar kinderspel, echter niet overal hetzelfde en even onschuldig [Israellycool poster]


Aussie Dave heeft van zijn posting die ik hier enkele dagen geleden plaatste, thans een poster gemaakt: “Can You Spot The difference?“, zodat zelfs een blinde kan zien met wat voor uitschot het IDF te maken heeft dat de Joodse staat al meer dan 63 jaar belegert en terroriseert.

“Kinderen zijn de toekomst” en dat klopt altijd, ook voor die Palestijnse kinderkens die, nog wankelend en onzeker bij hun eerste passen, opgetuigd worden met bommengordels klaar voor het martelarenschap dat hen weldra wacht: zoveel mogelijk andere [Joodse ] kinderen mee in het graf nemen. Zo hoort het toch in ‘Palestina’, niewaar?

Palestijnen willen helemaal geen vrede, zij willen Israël vervangen door een Arabische Moslimstaat en zich ontdoen van zijn Joodse bevolking. Al de rest is praat voor de vaak.