Joden, maak dat je weg komt uit Europa voor het te laat is! [Giulio Meotti]

Jews, Get Out of Europe!

De tweede Shoah zal uitgevoerd worden onder de strijdkreet:
‘Vrede en Rechtvaardigheid voor Palestina’

Antisemitisme in West-Europa “het ergste sinds de Tweede Wereldoorlog”, volgens het Joodse Agentschap [The Jewish Agency]. Het zal in de toekomst alleen maar erger worden.

door Giulio Meotti

Terwijl de Amerikaanse Joodse intelligentsia de legitimiteit bespreekt van een Israëlische aanval op Iran, steekt het Europese antisemitisme weer de kop op en laat in Toulouse drie Joodse kinderen en een rabijn achter op de grond in een grote plas bloed. Tijdens de Holocaust, werden de Joden naar de gaskamers gezonden (in Frankrijk deed de lokale politie het “vuile werk”).

Zeventig later jaar, in een modern, democratisch Europa waarvan werd aangenomen dat het de erfenis van die era van zich had afgeworpen, liggen de Joden opnieuw onder vuur. Getuigen van de moorddadige aanslag in de Joodse school in Toulouse vertellen over studenten die door de terrorist al vurend binnen het gebouw werden achterna gezet. Hetzelfde ding gebeurde veertig jaar geleden in Maalot [de Maalot Massacre, 15 mei 1974; Brabosh], toen Arabische terroristen twintig Israëlische studenten in een lokale school doodden.

Een jaar geleden, in Toulouse, dat tijdens WOII bestuurd werd door het pro-Nazi Vichy regime, verschenen de woorden “Israël Nazi” en “Zionistische Nazi ‘s” opnieuw op Joodse structuren (plaatje rechts). De terrorist poogde Joden te doden enkel en alleen omdat zij Joden waren. De school had absoluut niets met “de bezetting” te maken maar heeft alles te doen met de Joodse kwestie.

De aanslag lijkt nog het meest op die van Itamar, toen een jaar geleden een Joodse vader en moeder en hun drie kinderen in hun bedden door een Arabisch commando werden afgemaakt. De aanslag in Toulouse is het hoogtepunt van een langdurige antisemitische campagne. Twee weken geleden gaf het Binnenland Ministerie in Parijs statistieken vrij van de recente anti-Joodse golf: 389 antisemitische aanslagen – enkel voor 2011 – dwz minstens één elke dag.

In 2006 werd Ilan Halimi ontvoerd in Parijs door een groep jonge Moslims. Hij werd vier weken lang gemarteld terwijl zij hem pagina’s uit de Koran citeerden en dan gedumpt op een vuilnisbelt om er te sterven, overdekt dodelijke wonden. Frankrijk is geen alleenstaand geval. Het antisemitisme in Westelijk Europa is het “ergste sinds Wereldoorlog II”, volgens het Joodse Agentschap. Het zal in de toekomst alleen maar erger worden.

Boeken zoals Mein Kampf en de Protocollen van de Wijzen van Zion zijn openlijk getoonde bestsellers in moslim supermarkten in Edgware Road in hartje Londen. In Zweden, een land dat door The Guardian wordt beschreven als “het grootste succes dat de wereld ooit heeft gekend,” verlaten de Joden grote steden zoals Malmö uit veiligheidsoverwegingen om aan antisemitische aanslagen te ontkomen.

Nederland, dat eens de schuilplaats was voor Spaanse en Portugese Joden die op de vlucht waren voor de 15de eeuwse Spaanse Inquisitie, is thans een koninkrijk van vrees, intimidatie en onderwerping.

De Joden ontvluchten Antwerpen, de stad die eens trots het “Jeruzalem van het Noorden” werd genoemd.

Het Joodse leven in Frankrijk en Europa staat niet in vraag, het is reeds geschiedenis. Maalot, Itamar en Toulouse… Altijd hetzelfde doelwit: de Joodse inwoners en de Staat Israël, dat door de Franse ambassadeur, wijlen Daniel Bernard, “ce petit pays de merde” werd genoemd (dat kleine strontlandje).

Het Joodse leven in Frankrijk en Europa staat niet in vraag, het is reeds geschiedenis. Voor zover het nog comfortabel leven is in Parijs, wordt het hoog tijd voor de Joden om naar huis te komen. Alvorens het te laat is zouden zij naar Israël moeten wegtrekken. De situatie zal enkel maar verergeren.

Het antisemitisme is een uitbarsting van barbarisme in onze beschaving en de Joden zijn altijd een barometer van tolerantie geweest. Europa beleeft een nieuwe nachtmerrie en het klassieke antisemitisme is een machtige en gevaarlijke mix geworden in landen met een enorme Moslimbevolking.

Wij zullen er niet van opkijken wanneer op een dag, onder de Eurabische bannier, deze nieuwe Europeanen zullen trachten om de nakomelingen van de Holocaust van het land van Israël te verdrijven. Deze tweede Shoah zal “Vrede en Rechtvaardigheid voor Palestina” worden genoemd.

Video: Israel Experience – The Bakery [http://www.jafi.org.i/]

11 gedachtes over “Joden, maak dat je weg komt uit Europa voor het te laat is! [Giulio Meotti]

 1. Joodse mensen hebben de keuze om te gaan leven in Israël… maar waarom dat promoten? Dat onder de banier van het palestinisme het anti-semitisme steeds erger wordt, is zeker. Maar heeft Israël haar diaspora niet nodig? Heeft Europa haar burgers van joodse origine niet nodig? Ik denk het wel. Vandaag nog las ik een bijdrage van Jozef de Witte in De Morgen die ik werkelijk schandalig vond. In verband met de misdaad in Toulouse gaf hij wel toe dat het anti-semitisme groeiend was. Mààr… hij wou niet de vinger wijzen naar de allochtonen (zijn woordgebruik), wel naar rechtse groepen als Blood and Honour die een werkelijk probleem zijn omdat onze bevolking in sé anti-joods is… Is deze man gewoon dom, of slecht-ingelicht, informeert hij zich niet… of is hij gewoon van slechte wil…? Men moet wel het laatste geloven!

  Like

  1. mr De Witte was vroeger werkzaam bij 11.11.11.(zijn functie ontglipt me ff) en die organisatie staat bekend om zijn houding inzake Israël.

   Like

  2. Jozef de Witte: http://lvb.net/item/349

   Ten aanzien van actievoerders voor Broederlijk delen in mijn dorp heb ik verleden week gezegd dat ik geen cent meer geef aan organisaties zoals BD, 11.11..11, Oxfam en andere wegens hun anti-Israëlagenda.

   Like

  3. @Joodse mensen hebben de keuze om te gaan leven in Israël… maar waarom dat promoten?

   Euh, misschien om een rooskleuriger alternatief te bieden aan Joodse mensen die het antisemitisme aan den lijve ondervinden? Je zou kunnen zeggen dat het hier in België of Nederland, allemaal nog wel meevalt. Voor de ene zal de grens van wat aanvaardbaar is, wat dunner of breder liggen dan voor de andere. Ik hoor van verschillende Joodse vooraanstaanden zeggen dat het best meevalt.

   Ik weet niet of je ooit van het kikkersyndroom hebt gehoord.

   Gooi een kikker in een pot kokend water en hij springt er meteen weer uit. Echter, plaats een kikker in een pot gevuld met koud water en breng die pot langzaam aan de kook. De kikker blijft gewoon zitten tot hij helemaal doorkookt is en sterft.

   Antisemitsime, racisme en Jodenhaat wordt ik nooit gewoon. Jodenhaat die zich soms manifesteert als haat jegens Israël maar dat is slechts een excuus. Niet Israël is het doelwit maar de Joden zèlf, waar ze zich maar bevinden. Ik verdraag niet eens een Jodengrap, tenzij misschien dat ze van de Joden zelf komt. Mijn advies: nultolerantie tegen Jodenhaat. En wat mij betreft, moest ik een Jood zijn of Joodse roots hebben, was ik al lang naar Israël geëmigreerd. Het stinkt momenteel verschrikkelijk in België en de stank heet Jodenhaat.

   Je zou wel gek zijn om te wachten tot die Jodenhaat weer helemaal naar boven komt, ongeremd en meedogenloos, stinkend als een rottende zweer die al jaren onderhuids etterde en ooit aan de oppervlakte zal openbarsten..

   Like

 2. Nog even … – dat duurt helaas niet lang meer – en de Joodse mensen moeten het afgedwongen besluit nemen om dan maar toch in Israel te gaan wonen, omdat men hier niet aan de tentakels van het anti-semitisme kan ontkomen.
  En ik? Ik ween en blijf wenen totdat de Messias komt.

  En als Hij uitblijft dan moeten we zo moedig zijn om rondom onze Joodse medemens te blijven staan. Dat kan ook ons leven kosten …

  Like

 3. Als autochtone Nederlander schaam ik mij dat joden ook in Nederland steeds meer negatief bejegend worden. Joden vervullen in elke samenleving altijd een waardevolle rol. Bovendien zijn en blijven zij God’s Geliefde en uitverkoren volk. Zo horen wij hen te respecteren. Als wij hen aanvallen, vallen wij God aan en in Hem Zijn Zoon Jezus Christus. Dit zal op ons eigen hoofd neerkomen. Domme christenen, die denken dat zij de bijbelse zegeningen van de joden hebben overgenomen(Vervangingsleer). Staat nergens in de bijbel. Lees eens in de Koran hoeveel haat en geweld erin staat naar eenieder die niet de achtelijke en ziekelijke ideeen van Mohammed wil overnemen. Mensen, kom tot bezinning en laten wij er een mooie vreedzame samenleving van maken, en vooral de staat Israel blijven steunen.

  Like

 4. Inderdaad Jenny, ik ben verontwaardigd wat die De Witte neerpende.
  Zo gaat dat, stelt zich op het eerste gezicht vals -empathisch op voor de onoplettenden om dan terug een verkeerde voorstelling te geven. De arme man durft zijn linkse achterban niet schofferen want die betalen zijn riant loon.
  Zielige poot.
  Ben

  Like

 5. De tweede Shoah zal uitgevoerd worden onder de strijdkreet:
  ‘Vrede en Rechtvaardigheid voor Palestina’

  Ik vrees steeds meer dat die analyse juist is. Maar ik deel de visie in verband met de oplossing van dit probleem niet.
  Er is inderdaad een grote import van jodenhaat tengevolge van de massale immigratie van moslims in Europa, maar moslims worden ook niet tegengesproken doch bevestigd en aangemoedigd in deze haat tegen Joden en Israël door de linkse westerse zelfhatende elites (media, journalisten, academici…). Integendeel.
  Met dank dus aan die linkse elites en de ravages die ze aanrichten door desinformatie en aperte onjuiste berichtgeving en duiding. Dat terwijl ze het air aanhouden van morele superioriteit.

  Like

 6. In België leven al naargelang de bron naar schatting 600.000 moslims. Enkele duizenden zouden Jihadistische aspiraties koesteren of daadwerkelijk terreur en geweld jegens niet-moslims aanhangen en propageren. In Toulouse kunnen we tot onze ontzetting constateren hoe slechts één gewelddadige aanhanger van Al Qaeda nodig is om een héél land in de greep van de angst te houden. Slechts één dus, en we hebben er nu al honderden zoniet duizenden die verkeerd bezig zijn. Zelfs over de grenzen dreunt de terreur door.

  In Antwerpen worden de Joodse instellingen momenteel extra beveiligd uit schrik voor copycat aanslagen. “Antwerpen telt zo’n twintig à dertig joodse scholen. Er hangen camera’s waarvan de beelden constant bekeken worden. Buiten staan betonblokken die parkeren voor de school en dus een aanslag met een bomauto beletten. “En elke school zet gewapende privébewaking in”, zegt Michael Freilich van Joods Actueel. “Dat zijn in Israël getrainde commando’s, dus mensen die wel van aanpakken weten.”

  Het wordt hoog tijd dat de locale moslimgemeenschappen in de Europese landen de handen in elkaar slaan en het kaf van het koren scheiden onder hun gelovigen. En dat kan niet bij woorden alleen blijven. Saoedi-Arabische imams uitnodigen om vanop de kansel in hun moskeeën haat en geweld jegens Joden en niet-moslims te prediken is not done. Dat moet ophouden.

  Bovendien, als de modale moslim niet in dezelfde zak van moslimterrorisme wil worden gestoken door de niet-moslims, zullen ze dringend werk moeten maken om in de praktijk uit te voeren van wat zij zeggen dat de islam een religie van vrede en liefde is. En dat betekent niet meer of minder dat zij de Salafisten en Jihadisten feitelijk en letterlijk onze democratische naties zèlf uit het land moeten schoppen, willen zij nog een greintje geloofwaardig overkomen.

  Indien ze dat niet doen, is binnenkort de ellende niet meer te overzien en dreigt er chaos en terreur, represailles over en weer in een toekomst die wel eens erg nabij zou kunnen liggen. Ik blijf hopen dat er orde op zaken wordt gesteld. In afwachting dat dit zal gebeuren, weiger ik moslims en Jihadisten te veralgemenen tot ongewenste medeburgers. Ik maak nog altijd het verschil alhoewel ik moet toegeven dat de grens tussen beide in sommige plaatsen en situaties bijzonder flinterdun is geworden.

  Like

  1. Ja even over dat kaf van het koren scheiden. Ik vind het toch vreemd dat er een flink aantal mensen te vinden zijn voor grote demonstraties tegen Israël, maar nooit tegen het Jihadisme. Je zou toch zeggen dat het wel mogelijk moet zijn. Doet me denken aan een stuk in het boek van Wafa Sultan. Een Syrische jongen (in Amerika) wilde na 11 september een grote demonstratie organiseren tegen Islamitisch geweld. Geen enkele moskee wilde meewerken.

   Like

 7. “In de toekomst erg nabij…” Enige jaren geleden werd een Marokkaanse straatrover doodgereden door zijn slachtoffer in een auto. Ze had de auto in achteruit gezet en had hem op de vlucht geraakt en de jongeman was aan zijn verwondingen overleden.
  Dagenlang werd de identiteit van de dader geheim gehouden…Gelukkig ze was van Antilliaanse afkomst. Oef!!! Stel je voor dat de dader een autochtone Nederlander was geweest dan was het leed niet te overzien geweest. Het lijkt wel of Europa langzamerhand een multicultureel,multireligieus en multiraciaal kruitvat is geworden.

  Like

Reacties zijn gesloten.