Absurdistan! EU Catherine Ashton vergelijkt slachting in Toulouse met situatie kinderen in Gaza

Catherine Ashton loofde onlangs de Palestijnse leiders Mahmoud Abbas en Salam Fayyad: “Het zijn mensen die onze waarden nauw in hun harten sluiten. Zij geloven in dezelfde waarden als wij… Ik geloof dat Israël niets beters kan doen dan met hen te onderhandelen.” M.a.w.: Eerst Israël en de Joden slaan en vervolgens ‘Palestina’ zalven. Zoals dat meestal in het leven het geval is, gaat ook hier de boosdoener met alle prijzen en eer lopen en oogst de braafste van de twee alle oorvegen en nog wat extra schoppen achterna. De winnaar is reeds gekend. Alleen nog wat stempels zetten, wat formeel gepalaver en de zaak is beklonken. Shylock mag zijn messen al beginnen slijpen.

Ashton: “Vermoorde kinderen in Toulouse is even erg
als de kinderen die vandaag gedood worden in Gaza”

Barones Catherine Ashton, de chef Buitenlandse Zaken van de Europese Unie, vergeleek gisteren de koelbloedige massacre in een Joodse school in de zuidelijk Franse Stad Toulouse van maandagochtend, met kinderen die de dood vinden in de Gazastrook. In de marge van een ontmoeting met Palestijnse jongeren te Brussel kwaakte het Europese orakel de volgende vergelijking (die nergens mee te vergelijken valt!) uit haar boertige baronessenkeelgat:

Hard studerende en werkende Gazaan wil later grote leider van Palestina worden

“Wanneer we denken aan wat er vandaag in Toulouse gebeurde, denken we aan wat er verleden jaar in Noorwegen gebeurde, weten we wat er nu gebeurt in Syrië en we zien wat er gebeurt in Gaza en op andere plaatsen. [..] Jonge Palestijnen die ondanks alles toch doorgaan met studeren, werken, dromen en hopen op een betere toekomst.”

Origineel: We are gathered here because we have recognised the potential of the youth of Palestine. Against all the odds, they continue to learn, to work, to dream and aspire to a better future. And the days when we remember young people who have been killed in all sorts of terrible circumstances – the Belgian children having lost their lives in a terrible tragedy and when we think of what happened in Toulouse today, when we remember what happened in Norway a year ago, when we know what is happening in Syria, when we see what is happening in Gaza and in different parts of the world – we remember young people and children who lose their lives. Here are young people who are asking not to be leaders of the future, but to be taken seriously as leaders of today. And it is to them that we should look and to them we should listen and it is to them that I pay tribute.

EU blijft Palestijnen onvoorwaardelijk financieel steunen

door Jom Jom [http://www.jomjom.nl/]

Vooruitlopend op de bijeenkomst van Catherine Ashton met de Ad-Hoc Liaison Committee op 21 maart in Brussel, hebben Catherine Ashton en Salam Fayyad vandaag opnieuw 2 financieringsovereenkomsten getekend met een waarde van 35 miljoen euro. Het bedrag van 35 miljoen is een Europese bijdrage om de levensomstandigheden van de Palestijnse bevolking te verbeteren. Een bedrag van 22 miljoen wordt besteed voor een afvalwaterzuiveringsinstallatie op de Westelijke Jordaanoever, 13 miljoen wordt aangewend voor de verbetering van de grensovergang Kerem Shalom bij Gaza.

Ondanks dat het rapport van de AHLC spreekt over een economische groei van Gaza met dubbele cijfers is de EU van mening dat verbetering van de Kerem Shalom grensovergang noodzakelijk is om onder meer de toestroom van humanitaire hulp te verhogen. Dit project vloeit voort uit toezeggingen die gedaan zijn door Europese Unie ministers van Buitenlandse zaken in de nasleep van de Gaza-vloot 2010.

De EU blijft voortborduren op de zogenaamde humanitaire crisis op de Gaza ten gevolge van de Israëlische blokkade en verwondert zich niet over het feit dat er schijnbaar een constante aanvoer is van allerlei wapentuig om de Israëlische buren mee te bestoken. Catherine Ashton hult zich in stilzwijgen als er dagelijks raketten op Israëlische burgers worden afgevuurd en laat pas van zich horen wanneer Israël tegenactie onderneemt. Vandaag kon EU Catherine Ashton zich er niet toebrengen de aanslag in Toulouse simpelweg te veroordelen maar vond het nodig om in haar verklaring  een vergelijking te trekken tussen de kinderslachtoffers in Gaza en de joodse kinderen die vandaag slachtoffer werden van een doelbewuste moordpartij

8 gedachtes over “Absurdistan! EU Catherine Ashton vergelijkt slachting in Toulouse met situatie kinderen in Gaza

 1. Verdomme, als we de domme redenering van Ashton zouden doortrekken dan hebben de overleden kinderen in Zwitserland schuld aan hun eigen dood omdat ze daar gewoonweg niet hadden moeten zijn. Dat in Toulouse één van de drie joodse kinderen met Franse NATIONALITEIT door het hoofd werd geschoten zal haar een worst wezen.
  Dat een of andere gek of Palestijnse extremisten op dezelfde wijze en dit gedurende meer dan dertig jaar schoolgaande kinderen van Europese parlementsleden opblazen zou haar anders doen piepen.
  Nu ja, dat is waarschijnlijk de reden waarom Europa de grootste geldschieter is van die och arme Palestijnen en zich aldus vrijkoopt zodat geen aanslagen worden gepleegd op Europese burgers en haar politieke mandatarissen.
  Ben

  Like

 2. Mogen Joden van Ashton wel of niet vermoord worden? Dat blijft onduidelijk, want blijkbaar mogen Joden zich niet verdedigen tegen terroristen die hun eigen burgers als schild gebruiken.

  Like

 3. Die Ashton is toch echt volslagen gestoord,en dan heft zij ook nog een hoge functie in het Europarlement.
  Zij moet nodig naar een gedragspsychiater,een grondig onderzoek kan geen kwaad.

  Like

 4. Ze ziet er nou ook niet al te snugger uit…Abbas en Fayyad hebben echt niet veel moeite hoeven doen om dit schaap te misleiden…

  Like

 5. Door het gebeuren in Toulouse te linken aan Gaza heeft C.Ashton mogelijks een causaal verband willen suggereren tussen wat ZOGENAAMD gebeurt (leugens dus) in Gaza en Toulouse.
  Het zijn precies deze aperte leugens en van alle genuanceerdheid gespeende verhalen die wereldwijd worden verspreid die aanzetten geven tot het nieuwe antisemitisme.
  Wie Israël haat, haat de Joden. En men haat het joodse volk omdat het een sterk volk is dat de wereld BOVENAL WELVAART bracht. Dat is de hele pointe van het eeuwenoude verhaal.
  Afgunst en nijd. Verpakt in allerhande explicaties die dit moeten verhullen.
  Wanneer wordt de wereld écht wakker ?

  Like

 6. Als je dan een vergelijking wilt trekken, vergelijk het dan met de kinderen in Zuid-Israel…
  Dit is weer de dhjimmitude ten top.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.