Merkt u ook het verschil tussen deze twee foto ‘s? [in beeld]

Dit is het ware gezicht van de Israëlische Strijdkrachten -IDF [bron]

Merk het verschil op tussen deze twee foto ‘s

Kinderen opvoeden tot haat. Een jonge Pal-Arabier opgetuigd in camouflagepak en zwarte bivakmuts, hier gefotografeerd met op de achtergrond een groepje terroristen van Al Fatah, gefinancierd door Iran om hun eigen proxie-oorlog uit te vechten tegen Israël en de Verenigde Staten [bron]

Wij zullen de Arabieren ooit kunnen vergeven dat zij onze kinderen doodden. Wij zullen hen echter nooit kunnen vergeven dat zij ons dwongen om hùn kinderen te doden. Wij zullen slechts vrede bereiken met de Arabieren vanaf het ogenblik dat zij meer van hun kinderen zullen houden dan dat zij ons haten.

[Golda Meir, premier van Israël 1969-1974]

Vader en zoon Gilad Shalit, op 18 oktober 2011, bij zijn vrijlating. 5 ½ eenzame jaren gegijzeld in de kerkers van Hamas in Gaza. Kent u nog een andere natie  in de wereld dan Israël, die ooit de zoon zou teruggeven aan zijn vader in ruil voor 1.027 terroristen, moordenaars en bandieten? Nee, ik ook niet. Maar ook dat is Israël. [bron]

Met dank aan Aussie Dave van Israellycool voor de hint.

3 gedachtes over “Merkt u ook het verschil tussen deze twee foto ‘s? [in beeld]

  1. één foto zegt meer dan 1000 woorden………….voor degenen die willen zien & horen!

    Like

Reacties zijn gesloten.