Linkse Joodse nitwits demonstreren in Tel Aviv tegen het Iron Dome afweersysteem [video]

Op de videoclip is te zien en te horen hoe een groepje Joodse jongeren in het Hebreeuws roepen: “לא כיפה ולא ברזל צהל לך לעזאזל (vertaald: “Geen Dome (koepel) en geen Iron (IJzeren) – IDF loop naar de hel.

Net toen we dachten dat je niet lager kon zinken, krijg je dan dit. Dit soort volk moet eraan herinnerd worden dat de enige plaats waar ze thuishoren de hel is, als je tenminste gelooft in goed en kwaad. Enkele dagen geleden manifesteerden in Tel Aviv enkele zélfhatende Joden – duidelijk met zelfmoordneigingen –  op straat en uit frustratie m.b.t. het Iron Dome verdedigingssysteem. Ze vervloekten het succes van dit afweersysteem omdat het zovele raketten, die vanuit Gaza werden afgevuurd, tijdig kon onderscheppen en alzo ontelbare mensen het leven redden en schade verspreid over het gebied kon voorkomen.

Ah ja, die linkse Israëlbashende volksidioten zitten overal en dus ook in Israël. Democratie is fun, en alleen in een democratische rechtsstaat kan je hardop en in het openbaar oproepen om de vernietiging van de verzorgingsstaat waarin je leeft, woont en werkt. Probeer hetzelfde in Iran of in eender welke andere moslimstaat en je wordt ter plekke geëxecuteerd.

Bijkomende moraal van het verhaal: ga nooit af op de mening van de eerste de beste Jood als je denkt dat je beter met een Jood over het bestaansrecht van Israël kan debatteren. As-a-Jew, zoals wij die noemen, (als een Jood) zélf leugens verkoopt, is de kans groot dat je voor de gek wordt gehouden. Dat heb ik zelf tot eigen scha en schande moeten ondervinden. Want de kans is reëel dat je nog een fanatiekere fantast zal tegenkomen dan een terrorist van Hamas of de Palestijnse Islamitische Jihad. Vertrouw alleen op je eigen oordeel gebaseerd op kennis van zaken.

In zijn commentaar op dit ‘verschijnsel’ gooit Aussie Dave van Israellycool er nog een schep bovenop: “Deze protesteerders doen me denken aan de film Independence Day waarin nitwits zoals deze op de clip hierboven borden omhoog houden met daarop geklad: ‘Welcome to the Aliens‘.” Ha ja, waarom niet hé? Juist: “Welkom Jodendoders”. Ik zie het al gebeuren hoe ze demonstreren ter uitnodiging van de Ayatollahs van Iran.

Kijk in de volgende clip uit Independence Day hoe het verder afliep met die protesteerders (in het begin van de clip) met hun bordjes “Welcome to the Aliens.” Jawadde, hahaha ROTFL 🙂 Misschien kunnen deze beelden voor sommigen alsnog bevrijdend werken en doen nadenken over “Waar zij we toch mee bezig?” Met de strop eigenhandig om hun eigen nek te leggen zeker? Direct afvoeren naar Gaza, luidt mijn advies. Laat ze maar zélf onderhandelen over vrede met de Palestijnen. Maar we ruilen ze niet terug in voor terroristen. Daar mogen ze donder op zeggen.

5 gedachtes over “Linkse Joodse nitwits demonstreren in Tel Aviv tegen het Iron Dome afweersysteem [video]

 1. Misschien een bustripje voor deze lieverds naar Gaza? Gezellig ideeën uitwisselen met hun vrijheidsstrijders van Hamas? Ja je kunt het niet echt voorstellen deze acties. Deze idealisten zijn precies wat het woord zegt…De bezetting is terreur…

  Like

 2. Na ja, ik wil het snappen maar snap het niet.
  Ze roepen dat hasbara niet gaat helpen, wat doen zijn dan???

  Dankzij de Iron Dome vallen er minder of geen doden aan Isr. kant en dus ook an Palestijnse kant…

  Like

 3. In een ware Democratie is er ook een plaats voor linkse nitwits! Intelligentie is niet te koop, maar domheid is vrij & goedkoop.

  Like

Reacties zijn gesloten.