Palestijnse leugenmachine op volle toeren: vervalste beelden en berichten circuleren wereldwijd

Het is allemaal leute en plezier onder de terroristen van Gaza totdat er slachtoffers vallen. Op dit plaatje van 13 maart 2012 dragen Palestijnen het lichaam van de terrorist Mohammed Daher van de Palestijnse Islamitische Jihad naar zijn laatste rustplaats. Links op het plaatje vuurt een Jihadist in de lucht, kwestie van de stemming er een beetje in te houden. De lucht stoomt van de testosteron. [foto Reuters/Suhaib Salem]

Om de aandacht af te leiden van het feit dat nagenoeg alle uitgeschakelde Gazanen geen burgerslachtoffers zijn maar notoire terroristen en echte schoelies, maken we tegelijk een ongelooflijke leugenachtige campagne mee in de verspreiding van oude beelden van kindslachtoffertjes, zogenaamd gedood tijdens Israëlische luchtbombardementen en liquidaties.

Niks Israël maar van haar schommel gedonderd

Zo zagen we tot een grote verbazing deze week een foto opduiken van een bebloed gedood 5-jarig meisje (plaatje rechts), zogenaamd vermoord door IDF-soldaten maar in werkelijkheid een foto was uit 2006 van een meisje dat van haar schommel een dodelijke val maakte.

Kort daarop circuleerde een foto van een jongetje dat bloed opkuiste zogezegd van zijn broer nadat die was vermoord door het IDF, maar naar bleek het bloed wegspoelde van een geslachte koe. Dan was er nog die 15-jarige jongen die werd gedood tijdens een arbeidsongeval en de foto van een jongetje dat in werkelijkheid gedood werd door Syrische troepen, allemaal door de zogenaamde schuld van Israël en allemaal NEP.

Aan die rits nep-burgerslachtoffers kunt u thans ook een 8-jarig jongetje toevoegen, zogenaamd gedood door het IDF maar in werkelijkheid gedood door een verdwaalde kogel van een Jihadist die schoten loste tijdens een begrafenis van een andere Jihadist (net zoals op het plaatje hierboven): “Gaza boy was killed by errant bullet at funeral, not Israeli strike“.

Een Palestijnse jongen die toevallig door een kogel werd geraakt toen terroristen in de lucht vuurden tijdens een begrafenis, is woensdag [14 maart j.l.] aan zijn verwondingen bezweken, zo vertelden familieleden en getuigen. De Palestijnse ambtenaar voor gezondheid, Adham Abu Salmia, beweerde aanvankelijk dat de 8-jarige Barka Al-Mugrahbi deze week maandag gestorven was aan zijn verwondingen opgelopen tijdens een Israëlische aanval. Nochtans voerde de IAF op die dag geen manœuvres uit boven Gaza. Verwanten en getuigen van de jongen zeiden later dat de jongen tijdens een begrafenisoptocht op maandag die voor een van de terroristen werd gehouden, door een verdwaalde kogel werd getroffen op hetzelfde ogenblik dat gewapende terroristen in de lucht vuurden, zo vertelden zij. [bron]

Aldus werden in de voorbije gevechtsrond 26 Palestijnen gedood: onder hen 20 als zodanig bevestigde terroristen en 6 anderen. Eén van hen bleek zichzelf gedood te hebben en een andere werd accidenteel gedood door andere Palestijnen..

Hieronder: foto van een jongetje temidden van een plas bloed. De foto werd door getweeterd en ondertiteld met: “Palestinian child washes the floor from his brother’s blood after his brother was killed by the IOF bomb.” Niks van aan dus. De foto werd gejat van een andere site en was oorspronkelijk ondertiteld als “Palestinian Kid cleaning up after the slaughter of a cow in his parents slaughterhouse, Nr Ramallah, Palestine.


Met dank aan Aussie Dave van Israellycool voor de hint.

4 gedachtes over “Palestijnse leugenmachine op volle toeren: vervalste beelden en berichten circuleren wereldwijd

 1. Overigens een belachelijke gewoonte om magazijnen vol patronen in de lucht te schieten…
  Naast ongelukken ook een verspilling van westerse steungelden. Ook bij Israëlische militaire begrafenissen wordt een eresaluut gegeven maar met “losse flodders.”

  Jammer genoeg hebben de herhaaldelijke leugenplaatjes wel effect. Israëlis worden over de gehele wereld als kindermoordenaars veroordeeld.

  Like

 2. Tja, als je al die plaatjes ziet van bebloede kinderen, zogenaamd slachtoffers van de Israëlische bombardementen van de afgelopen week, maar die allemaal nep blijken te zijn, vraag ik me wel af in welke mate ‘Palestina’ en hun Westerse vrienden en beschermers de hele wereldbol voor de gek hebben gehouden ten tijde van het Gaza conflict toen dagelijks dergelijke foto’s en berichten de wereld werden ingezonden. Zonder naam, zonder vermelding van bron, zonder omstandigheden waarin de foto’s werden genomen…

  Ik hoop dat de wereld tegenwoordig wat kritischer is geworden ten aanzien van de berichtgeving omtrent het Gaza conflict, maar ik vrees dat ze nog altijd niks hebben geleerd. Tenzij ze bewust meedraaien in het offensief om de Joden en de Joodse staat te verketteren en van de kaart te vegen om de aloude gekende redenen: pure Jodenhaat. Dat kan het ook zijn (geweest). 😦

  Like

 3. Meer van dit ongein:

  Vroeger werd dit nog op het journaal NOS gezien, maar nu niet meer, en er zijn talloze filmpjes in dit genre.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.