Hoeveel raketten Israël heeft afgevuurd? Awel Ali Abuminah, ik ga het u zeggen! [Elder of Ziyon]

Kwakkel van de week. Zondag, 11 maart 2012. De Nederlandse anti-Israëlkranten De Volkskrant, Trouw en Het Parool publiceren een foto van het AFP van het luchtafweersysteem Iron Dome en ondertitelen deze met “Een raket wordt vanuit Israël op de Gazastrook afgevuurd.” Zowat de hele wereldpers barst in proesten uit om dergelijke flater van formaat. Iron Dome doet net het tegendeel: het kan enkel raketten onderscheppen die vanuit Gaza op Israël worden afgevuurd. Onder druk van de vrije internationale opinie wordt een dag later – zonder nadere uitleg – de fout hersteld. Lees hier meer op Brabosh.com over die typisch Hollandse anti-Israëlische kwakkel [of ook: “Waar het hart van vol is (met Jodenhaat) loopt de mond van over”.]

How many missiles did Israel shoot? I’ll tell you!

naar een artikel van Elder of Ziyon
[http://elderofziyon.blogspot.com/]

Ali Abuminah van The Electronic Intifada gooit iets ten berde waarvan hij denkt dat het een verdomd interessante kwestie is:

Wanneer u steeds maar naar het vermoeiende refrein luistert van Israël over raketten, raketten en nog eens raketten, herinner je dan de vraag die Yousef Munayyer onlangs stelde: “Waarom vertellen de Israëlische woordvoerders ons nooit hoeveel raketten, missiles en kogels Israël heeft afgevuurd op Gaza?”

Uiteraard is het antwoord omdat dit in de orde van grootte en explosieve kracht zoveel meer is dan om het even welke Palestijnse gewapende groepen bezit of ooit tegen Israël heeft kunnen inzetten.

Wel ja, gelukkig voor Abuninah, kunnen wij weten hoeveel raketten Israël in Gaza in de loop van de afgelopen dagen heeft afgevuurd, omdat de PCHR (een Palestijnse mensenrechtenorganisatie) elke door Israël afgevuurde raket nauwkeurig bijhoudt, zelfs die raketten die geen verwondingen of schade veroorzaken en zelfs enkele die nooit plaatsvonden.

Aldus kunnen wij de cijfers gebruiken die ons worden geleverd door de PCHR, een uitgesproken bevooroordeelde, leugenachtige anti-Israëlorganisatie die er zelfs niet in slaagt om het IDF bij naam te noemen, en tellen wij:

11 raketten werden op vrijdag (9.03) en zaterdag (10.03) afgevuurd;
10 raketten werden op zondag (11.03) afgeschoten;
8 raketten werden maandag (12.03) op Gazaanse doelwitten afgevuurd.

Dat is het indrukwekkende aantal van 29 missiles waarvan de PCHR beweert (met inbegrip van minstens één die pure fictie blijkt) dat de Israëlische vervaarlijke oorlogsmachine de afgelopen vier dagen heeft afgevuurd op de Gazastrook.

Niet echt een bommentapijt, zou het?

[Brabosh: Tenzij Ali Abuminah er al die afweerraketten heeft bijgeteld die door de Iron Dome Fighters werden afgevuurd om de Gazaanse raketten neer te halen. Dàt moet het zijn! Ha ha ha! 🙂]

Ter vergelijking hebben de terrroristengroepen in Gaza over dezelfde periode tussen 250 en 300 raketten afgevuurd op Israël. Wat betekent dat zij minstens tien keer zoveel projectielen hebben afgevuurd op willekeurige burgerdoelwitten in Israël terwijl Israël enkel specifiek uitgekozen doelwitten vernietigde [met een absoluut minimum aan burgerslachtoffers ondanks het feit dat de Gazaanse raketten werden afgevuurd vanuit dichtbevolkte wijken en steden in Gaza; Brabosh]

Bovendien waren de raketten die de Gazaanse terreurbrigadisten afvuurden helemaal geen “kleine zelfgemaakte” Qassams, maar professionele 122 mm Gradraketten, waarschijnlijk van Chinees of Russisch fabrikaat, die dikwijls een explosieve lading dragen tot 20 kilogram dynamiet. Het zijn dus helemaal geen onschuldige “vuurpijlen”, zoals je overal in de overwegend anti-Israëlische media kan lezen..

Onnodig te zeggen dat elke keer wanneer Israël een raket afvuurt, die in het algemeen nauwkeurig het geviseerde doelwit uitschakelt. Echter, wanneer de Islamitische Jihad een raket afvuurt, doet het dat in in de richting waarvan zij denken dat die het meeste schade kan aanrichten en zoveel mogelijk burgers, vrouwen, kinderen en bejaarden kan doden. Voor moraliserende dwergen zoals Abuminah, die beweren dat op de een of andere manier de acties van Israël oneindig veel slechter zijn dan die van de terreurgroepen in Gaza, is eenvoudigweg een zoveelste amateuristische poging om het terrorisme te rechtvaardigen.

Ja natuurlijk beschikt Israël over veel meer vuurkracht, maar in geen enkel bestaand universum zou u kunnen zeggen dat het Israëlische geschut disproportioneel werd aangewend in verhouding tot de raketten die werden afgevuurd vanuit Gaza.

Je bent altijd welkom, Ali.

Nee, dit zijn geen bankovervallers met bivakmutsen, maar Al Quds Brigadisten van de Islamitische Jihad in volle actie. De man in het midden op de achtergrond is de waakhond van dienst die moet uitkijken naar Israëlische drones (onbemande vliegtuigen) die de Jihadisten onverbiddelijk opjagen en – eens gespot – zonder pardon uitschakelen. De schrik zit er duidelijk diep in bij de gemaskerde boeven en gelijk hebben ze: de trefzekerheid van de IAF is legendarisch.

Een gedachte over “Hoeveel raketten Israël heeft afgevuurd? Awel Ali Abuminah, ik ga het u zeggen! [Elder of Ziyon]

  1. Een Hellfire missile zou hier twee brigadisten en twee raketten kunnen uitschakelen + degene die fotografeert…Wie leeft door het zwaard zal door het zwaard geslagen worden.

    Like

Reacties zijn gesloten.