Ook het ‘gematigde’ Al Fatah beschiet Joden vanuit Gaza en de Westbank

Militieleden van de Ayman Juda Brigades zijn een onderdeel van de Al-Aqsa Martelaren Brigades, de gewapende vleugel van Al Fatah van de ‘gematigde’ Palestijnse leider Mahmoud Abbas.

Fatah is also shooting at Jews – from Gaza and in the West Bank

Het Palestijnse persagentschap Ma’an News berichtte gisteren dat de Ayman Juda Brigades de verantwoordelijkheid heeft opgeëist van een aantal raketten die op Israël werden afgevuurd afgelopen zaterdag 10 maart. De Ayman Juda Brigades is een sub-divisie van de ‘gematigde’ terreurgroep de Al-Aqsa Martelaren Brigades. Dat is de gewapende vleugel van Al Fatah, de partij van de ‘gematigde’ Palestijnse leider Mahmoud Abbas en Saeb Erekat, zijn toponderhandelaar voor de vrede.

Maar dat is niet het enige dat deze ‘vredelievende’ terreurgroep het afgelopen weekeinde uitspookte. Zondag hebben zij de verantwoordelijkheid opgeëist voor het beschieten van een lijnbus van het openbaar vervoer op Snelweg 60 nabij Ariel in Judea & Samaria, Israël. Ter hoogte van de Givat-Assaf kruising ten noorden van Jeruzalem openden Brigadisten van de ‘gematigde’ terreurgroep zondagavond het vuur op de bus. Gelukkig vielen er geen gewonden te betreuren en kwamen de reizigers er enkel met de grootste schrik vanaf.

Dit moet wellicht een zoveelste “niet-gewelddadig volksprotest” zijn waar we de laatste tijd zoveel over horen spreken…

Drie maanden terug, 10 december 2011, schakelde het IDF in Gaza City enkele terroristen van de Ayman Juda Brigades uit. Met een onbemand vliegtuig (drone) werd de wagen van Essam Al Batsh onder vuur genomen en kwam om het leven. Al Batsh was een belangrijke commandant van de Brigades. Zijn neef Subhi Al Batsh, lid van de Al Qassam brigades, die ook in de wagen zat stierf ter plaatse. De gele vlaggen op de foto met het logo met daarop de Al Aqsa moskee afgebeeld, behoren tot de Al-Aqsa Martelaren Brigades. [bron]

De Al-Aqsa Martelaren Brigades van Abbas’ partij Al Fatah, hebben ook een afdeling voor de vrouwen. Hun gele vlaggen gebruiken ze gewoonlijk om het bloed op te dweilen van hun mannelijke collega’s nadat die zich eerst in flarden hebben opgeblazen met het doel zoveel mogelijk Joden in hun graf mee te nemen. Tussen de soep en de patatten door krijgt aldus iedereen een ‘nobele’ taak te vervullen binnen de Palestijnse terroristische sien. 😦


Met dank aan Elder of Ziyon voor de hint.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.