President Shimon Peres scoort muzikale hit met ‘Be My Friend For Peace’ [muziekremix]

President Shimon Peres – Be My Friend For Peace

(Noy Alooshe Remix Video)

Gisteren bracht ik hier het bericht hoe premier Benjamin Netanjahoe een muzikale hit scoort op YouTube met “The Nuclear Duck” [reeds 90.370 hits / 10.02.2012]. Echter, levende legende, de thans 88-jarige president Shimon Peres van Israël, kon natuurlijk niet achterwege blijven en scoort op zijn beurt hoge ogen met deze nieuwe YouTubehit “Be My Friend For Peace” [op enkele dagen tijd reeds 112.474 hits!]. Een amusante remix gemaakt door de gekende Israëlische DJ Noy Alooshe.

Die deed dat reeds eerder met Netanjahoe in de remix “Bi Bi Pro Americano“. Een hilarische videomanipulatie van premier Benjamin Netanjahoe’s toespraak van die hij op dinsdag 24 mei 2011 aflegde in het Amerikaanse Congres. De sfeer was er opperbest en zoals u kan merken was (is nog?) heel Amerika in de ban van Bibi, èn… de liefde was die dag absoluut wederzijds [95.916 hits tot op heden].

Een jaar geleden (februari 2011) had de Israëlische DJ Noy Alooshe een gigantische hit met de remix “Muammar Gaddafi – Zenga Zenga Song“, waarin hij beelden van een schaars geklede danseres toonde die een bijzonder suggestieve dans uitvoerde. Alooshe, combineerde die beelden van de Libische terroristenleider Moeammar Al Gaddafi die als een krankzinnige ergens vanop een balkon zijn aanhangers toespreekt. De persiflage werd een monsterhit met op dit ogenblik meer dan vier miljoen clicks [4.572.972 / 10 maart 2012], waarvan uiteraard de meeste in de Arabische wereld.