Netanjahoe scoort nieuwe hit met “The Nuclear Duck” [satiremuziekvideo]

Kotigaro heeft een amusante remix gemaakt van Netajahoe ’s uitspraak op de AIPAC Conferentie: “ The Nuclear Duck

“Ladies and Gentlemen, If it looks like a duck, walks like a duck, and quacks like a duck, then what is it? That’s right, it’s a duck –but this duck is a nuclear duck. And it’s time the world started calling a duck a duck.”

Afgelopen maandagnacht 5 maart 2012, hield de Israëlische premier in Washington, Verenigde Staten, een opmerkelijke toespraak op de AIPAC Policy Conference. De premier benadrukte dat Israël nooit zal toelaten dat het atoomwapens zal hebben. “Israel handhaaft dezelfde politiek als de Verenigde Staten als het gaat over een Iraanse nucleair wapen,” zei Netanjahoe.

Hij voegde eraan toe: “De Joodse Staat zal nooit toestaan dat iemand die onze vernietiging nastreeft de middelen kunnen verwerven om dat doel te bereiken. Sommige mensen weigeren te erkennen dat het doel van Iran is om atoomwapens te verwerven, maar met dat doel verrijkt het wel uranium.” – “Als het eruit ziet als een eend, het loopt als een eend, het kwaakt als een eend, wel ja, wat is het dan? Juist, dan is het een eend. Maar deze keer is het een nucleaire eend en het wordt hoog tijd dat de wereld een eend een eend gaat noemen.

Een gedachte over “Netanjahoe scoort nieuwe hit met “The Nuclear Duck” [satiremuziekvideo]

  1. Israelische regering maakt zich grote zorgen over het nuclear progrmma van Iran.
    Iran is bezig met het vervaardige van nucleare wapens de (atoombom) herhaaldelijk dreigt Iran met een nuclear wapen de (atoombom) om Israel te vernietigen. Israel Iran gaat aan vallen om nucleare installaties te vernietigen kan het grote gevolgen hebben in de regio in het midden- oosten. Sancties op Iran ik denk weinig invloed heeft op Iran. Er word jaren lang geopperd Israel beschikt over atoomwapens?.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.