Schokkende beelden: Libische rebellen vernielen christelijke begraafplaats [video]

“De geest is uit de fles”

Iedereen kent de beelden van Joodse begraafplaatsen, verspreid over heel Europa, onteerd, met graffiti overspoten en meer van dattum. De daders worden zelden of nooit gepakt. Die misdaden en vandalisme worden gewoonlijk in het holst van de nacht of op een onbewaakt ogenblik gepleegd.

Maar wat dan te denken van deze beelden?

In volle dag worden door geuniformeerde soldaten van het rebellenleger van Libië graven van Christenen vernield, zomaar… De camera filmt alles, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Met de hulp van het Westen en de Nato werd het rebellenleger gesteund en verdreef met succes dictator Moeammar Gaddafi. Gaddafi werd onder het oog van Jan Publiek op straat geëxecuteerd.

Echter, de Arabische ‘Lente’ heeft dankzij het Westen thans een nieuw monster aan de macht gebracht in Libië. De geest is uit de fles! Afschuwelijk!

5 gedachtes over “Schokkende beelden: Libische rebellen vernielen christelijke begraafplaats [video]

 1. Het geweld en onbeschofte gedrag dat de moslims….


  Sorry Peter Post, maar dit is een pro-Israëlblog en geen anti-Islamblog. Van die laatste bestaan er honderden op het net, een Vlaamse pro-Israëlblog daarentegen zo is er maar één: Brabosh.com.

  Like

 2. Walgelijk, in één woord. Maar het geeft wel de mentaliteit van deze zandhappers weer natuurlijk. Hoe lang blijven wij hier nog politiek correct? Net zo lang tot we zelf niets meer in te brengen hebben? Ik vrees het ergste eerlijkgezegd.

  Like

 3. Sterker nog ze ontwijden een begraafplaats van het Britse Commonwealth. Graven van Christenen en Joden en wellicht ook van Moslims die in Geallieerde dienst zijn gevallen. Ik spreek geen Arabisch buiten wat scheldwoorden maar ze hadden het over Hebreeuws schrift (“ketib Yisraeli) bij de grafsteen van de Joodse Gemenebest soldaat. Voorts verstond ik het woordje ‘honden’ (‘Kalb’) zoals bekend een onrein dier in de Islam terwijl het over de andere graven ging. Natuurlijk hadden deze moedige leeuwen het ook voorzien op het “Cross of Sacrifice’ wat veel te dominant staat te wezen in hun prachtige tolerante bevrijde land. Dit zijn soldaten van dezelfde naties die in 1941-1945 de wereld hielpen te verlossen van de Nazi-oorlogsmachine en onlangs nog de Lybische rebellen ondersteunden GRETVERDRIE!!!

  Zulke uitingen van weerzinwekkend gedrag zien we ook vaker en vaker in Europa. Zo werd onlangs in Amersfoort een rouwstoet verstoord door een stel jeugdige sympathieke Marokkaanse landgenoten met commentaar toen duidelijk werd dat de te begravene niet moslim was: “Weer een HOND minder.’ Onlangs mocht ik nog getuige zijn van de humane neigingen van een stel vijfjarige Turkjes die de Hebreeuws geschreven namen van de Joodse slachtoffers in deze stad op een monument stonden te bespugen.

  Een clichématig spreekwoord wat ik nog wel eens aanhaal luidt:

  Aan de vruchten zult ge de bomen herkennen.

  Like

 4. Ja, Aladdin is uit de fles en Europa heeft het tuig er mee geholpen. Niet alleen zijn het een stel smeerpijpen zonder weerga ze zijn nog rijk ook met hun stinkolie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.