Vrijgelaten Hamasterroriste Ahlam Tamimi krijgt eigen TV-show op Gazaanse omroep [video]

Sbarro terrorist gets TV show

door Elior Levy [Ynet]

Ahlam Tamimi, de Hamas terroriste die zestien jaar opsluiting kreeg voor het vervoeren met haar auto van een zelfmoordterrorist voor een bomaanslag op het Sbarro restaurant in Jeruzalem waarbij 15 mensen het leven lieten, krijgt haar eigen TV-show. Tamimi werd in oktober 2011 vervroegd vrijgelaten samen met 1.026 andere terroristen in ruil voor soldaat Gilad Shalit die 5 ½ jaar door Hamas werd gegijzeld ergens in Gaza. Ik schreef eerder hier en hier al over deze terroristenhelpster.

Na haar vrijlating werd zij uitgezet naar Jordanië waar het er thans op lijkt dat ze een carrière krijgt op de televisie. De met Hamas gelieerde satellietzender Al Quds TV heeft Tamimi [thans 31 jaar oud] gestrikt voor een wekelijkse TV-show “Nassim al-Ahrar“, die handelt over Palestijnse veroordeelden die opgesloten zitten in Israëlische gevangenissen en over zij die terug vrijkwamen. Het kanaal maakt op agressieve wijze reclame voor die show. In een interview kort na haar vrijlating vertelde Tamimi dat ze geen ogenblik spijt heeft gehad over haar betrokkenheid in de aanslag die plaatsvond in 2001.

Ahlam Tamimi presenteert op Al Quds TV

In het eerste deel van de show worden verschillende terroristen op het toneel gevoerd die werden ingeruild voor Gilad Shalit. Daarin spreken zij hun hoop uit dat de show het bewustzijn mag verhogen doorheen de hele Arabische en de Moslimwereld van hun plicht jegens hun Palestijnse medegevangenen.

In een andere episode heeft Tamimi een gesprek met Salah Arouri, een hoge ambtenaar van Hamas die betrokken was tijdens de onderhandelingen omtrent de Shalitovereenkomst. Arouri toont op het scherm een document waarvan hij beweert dat het het oorspronkelijke contract is van de ruil. Tegelijk zegt hij dat Israël geen andere taal begrijpt dan de taal van ‘het verzet’ [lees: geweld en terreur]. “De enige manier om onze gevangenen vrij te krijgen is door het verzet, gijzelingen en gevangenenruil,” zei hij in zijn TV-oproep gericht aan de Palestijnse facties om Israëlische soldaten en officieren te kidnappen.

Hieronder nogmaals het interview dat haar werd afgenomen in een Israëlische gevangenis, kort voor ze werd vrijgelaten samen met 1.026 andere terroristen in ruil voor IDF-korporaal Gilad Shalit. Hierin vertelt ze dat ze de Sbarro-pizzabar speciaal als doelwit had uitgekozen omdat dat restaurant veel bezocht werd door religieuze Joden:


Met dank aan Tiki S. voor de hint.

Een gedachte over “Vrijgelaten Hamasterroriste Ahlam Tamimi krijgt eigen TV-show op Gazaanse omroep [video]

 1. “De filosofie van de dood is moeilijk te begrijpen”.
  “Het conflict tussen Joden en Palestijnen is religieus”.

  Vol trots wanneer ze hoort dat al-Masri, de (zelf)moordenaar niet drie maar acht kinderen heeft vermoord.

  In Europa loopt men te blaten over concessies…Help een haven te bouwen in Gaza en dan komt alles goed…Gene Simmons zei het al in dat mooie clipje.

  You can’t pass frigging legislation on the Moon if you don’t know what it’s like to be on the Moon.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.