Arabische Lente in Egypte: ‘Eerst 5 jaar les, daarna hakken we ook handen af’ [video]

Enkele weken geleden schreef ik hier hoe terroristenleider Ismail Haniyeh, premier voor Hamas in Gaza, hartelijk onthaald werd in Doha (Qatar). Haniyeh ging op 3 februari 2012  letterlijk op de knieën voor de rabiate antisemiet Yusuf Al-Qaradawi, de geestelijke leider van de Moslim Broederschap. Hamas is al enkele jaren bezig om trapsgewijze de sharia (islamitische wetgeving) in te voeren in de Gazastrook waar de terreurgroep sinds de zomer van 2007 op dictatoriale wijze de scepter zwaait.

Het grote ideologische voorbeeld en idool van Hamas is deze soennitische geleerde sjeik Yusuf Al-Qaradawi. In de videoclip hierboven, volgt een interview dat op 26 januari 2012 op Al-Nahar TV werd uitgezonden. Hierin legt Qaradawi haarfijn uit hoe vandaag de kaarten liggen en wat het ware doel is van de Arabische Lente in het Midden-Oosten en in Egypte in het bijzonder: “Islamitisch recht dient trapsgewijs in Egypte te worden ingevoerd; in de eerste vijf jaar worden er geen handen afgehakt.” Wow! He, wacht eens even…?” Anderen zullen zeggen: “O, is het dat maar? Niks om je zorgen over te maken.” Eh… 😦   

Al- Qaradawi: “5 Jahre Unterricht, dann hacken wir auch Hände ab.”

door Michael Mannheimer [http://michael-mannheimer.info/]
vertaling: E.J. Bron [http://ejbron.wordpress.com/]

De horror is begonnen. Wat wij islamcritici al een jaar geleden voorspeld hebben, neemt nu vorm aan: De enige winnaar van de “Arabische Lente” zal de islam zijn.

De verliezers zijn diegenen, die een jaar geleden tegen het despotisme van hun heersers op de barricaden zijn geklommen en op meer vrijheid en mensenrechten hadden gehoopt in een van de weinige islamitische landen, die tot nu van de sharia verschoond waren gebleven. Maar na de verlamming van de eerste bezieling van de demonstranten zijn – waar we al bang voor waren – de Moslimbroeders de echte winnaars van de “Arabische Lente”. De perfecte organisatie en het netwerk van deze fundamentalistische moslims heeft zich – na een jarenlang schaduwbestaan in de oppositie – uiteindelijk uitbetaald.

In Libië wordt nu al de sharia toegepast en het volgende land, dat zal volgen, zal Syrië zijn. Dankzij westerse hulp zal daar het regime van Assad net zo ten val worden gebracht als dat van Gaddafi in Libië.

De westerse elites geloven nog steeds in het sprookje van de goede islam en het kwade islamisme. In het geloof, dat als ze de islam “versterken” ze het “islamisme” zouden terugdringen, hebben ze de enige, de ware, islam – die dit onderscheid niet kent – aan de macht geholpen. Deze vergissing kan heel spoedig fataal blijken te zijn. Want hoe erg de heersersdynastieën zoals die van Moebarak en Assad ook geweest mogen zijn: Ze waren de laatste garanties tegen de barbaarse wet van deze woestijnreligie uit de Steentijd – de sharia.

Een gedachte over “Arabische Lente in Egypte: ‘Eerst 5 jaar les, daarna hakken we ook handen af’ [video]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.