Israëlboycotters hardhandig door bejaard publiek de zaal uitgeschopt [video]

Linkse Israëlbashers die een voordracht van de pro-Israëlische Nonie Darwish verstoorden, schrokken zich een aap toen ze door oudere mensen in het publiek de zaal werden uitgedreven. Het incident speelde zich af op de campus van de Universiteit van Nieuw Mexico donderdagavond 23 februari ’12.

De voordracht “Why the Arab Spring Is Failing” (Waarom de Arabische Lente faalt) werd plotseling onderbroken door zogenaamde studenten van de UNM (die achteraf geen studenten bleken te zijn) en samen vanaf een spiekbriefje dezelfde tekst afdreunden: “Nonie Darwish speaks for Israeli apartheid! And genocide at the hands of the IDF!” (Nonie Darwish spreekt voor Israëlische Apartheid! Het IDF pleegt genocide!).

Op de video is te zien hoe onverschrokken oudere mensen opstonden uit hun stoelen en op korte tijd de (s)linkse relschoppers de zaal uitkieperden. Het hele incident had nauwelijks twee minuten geduurd. Nonie Darwish zag dat het goed was en vervolgde een ogenblik later haar voordracht.

De interventie van deze zogenaamde ‘studenten’ doet me onwillekeurig denken toen twee jaar geleden aan de Universiteit van Antwerpen, een voordracht van Benno Barnard op gelijkaardige wijze werd onderbroken door de radicaal islamistische groep Sharia4Belgium. Zo zie je maar waar deze linkse Israëlbashers hunne mostaard halen… Dat ze hun Jihad maar uitvechten in het Midden-Oosten waar het zich allemaal afspeelt ipv in het Westen.

Hetzelfde incident maar vanuit een andere hoek genomen


Met dank aan Love of the Land voor de hint.

6 gedachtes over “Israëlboycotters hardhandig door bejaard publiek de zaal uitgeschopt [video]

  1. Dit zijn geen Mexicanen, dit zijn Amerikanen in de AMERIKAANSE staat New-Mexico. Hulde voor de manier waarop ze deze linkse idioten de zaal uitzetten overigens.

    Like

  2. De enige manier om met dit stelletje losers om te gaan. Zachtaardig of hardhandig, maar eruit!!!!! Bravo. Met deze haatzaaiers is niet te praten of te discucieren. Deze geindoctrineerde groepen worden op pad gestuurd om ‘de boodschap van haat uit te dragen (zie tekst van papiertje) en weten verder helemaal niet waar het over gaat en zijn hierdoor makkelijk te misbruiken. Het zijn gewoon verdwaasde politieke sektes,

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.