Raadsel: Welk plaatje hoort niet thuis in deze reeks? [satire]


Eén plaatje van het hier door Daylife getoonde beeldoverzicht hoor hier niet in thuis.

Weet u ook welk?

Het antwoord luidt uiteraard dit, sinds Ahmadinejad op deze plaatjes in geen velden en wegen te bekennen is. 😉

[Premier van Pakistan, Yousuf Raza Gilani en de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad ontmoeten elkaar in Islamabad op 16 februari 2012. Pakistan verwelkomde gisteren de leiders van Afghanistan en Iran voor een regionale bijeenkomst in een poging om vrede te bereiken met de Taliban en uiteraard om de toenemende spanningen tussen Teheran en Israël te bespreken]

Favoriete film van Iraans president Mahmoud Ahmadinejad: “The Rise of the Planet of the Apes” waarin hijzelf – naar het schijnt – de hoofdrol vertolkt. De gelijkenis met de president is louter toevallig. 😉

Met dank aan Aussie Dave van Israellycool voor de hint.