Dry Bones krijgt prijs voor 40 jaar tekenen van Zionistische spotprenten [video]

“Dry Bones”: 40 Years of Zionist Cartooning

De politieke cartoon Dry Bones en zijn schepper, Yaakov Kirschen, ontvangt volgende week een bijzondere prijs voor zijn levenslange Zionistische inzet. De “Gouden Pen” wordt hem uitgereikt door het Israeli Museum of Caricature and Comics. De videoclip bevat een interview met Yaakov Kirshen, gemaakt door Arutz Sheva [http://www.feedblitz.com]

De Dry Bones Blog: http://drybonesblog.blogspot.com/

Typische Dry Bones cartoon:

De Midden-Oosten experten

Israël en de Joden: Het enige land en volk waar zelfbenoemde ‘experten’ over praten als ze het over het Midden-Oosten hebben en zelfs zonder te verpinken beweren dat zij dit met kennis van zaken en zonder het minste vooroordeel kunnen. Net alsof in dat gebied maar één land bestaat en dat het de bron zou zijn van alle andere problemen in dat werelddeel. “Veeg Israël en zijn Joden van de wereldkaart en alle problemen zijn in één klap opgelost“, redeneren de M-O experten simplistisch en ‘onbevooroordeeld’. Achterlijke misdadigers… 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.